- Spoiler: show
Споделете пак
Moderator: Moridin
Че причинява тумор, причинява, но от време на време римите му се получават като ритъм доста повече от на повечето фъфлеци в България зовящи се рапъри, до степен на моменти, определени части от песните му да са ми търпими. Та това което за мен е търпимо, за слушащото чалга и Криско народонаселение на моята възраст сигурно е нещо култово. Не че ще седна да го слушам сам, но просто когато отиваш на дискотека която не е чалга и почнат да пускат българско, нямаш голям избор. Плюс това, сигурно прегракналия му глас на дърт пушач сигурно е готин за някои хора, предвид че същите слушат как тюфлек като Рик Рос се напъва с кеф.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- Mr. Nobody
- Misting
Доста е тъжно, на басейна бях принуден последния път да го слушам няколко пъти това същество барабар с Дриско. Нямаше и да съм го чувал ако бе беше Рафи в Като две капки вода да го имитира. Има чувство за ритъм и прегракнал глас май е диджей бивш ама от там е яко ама ЯКО надолу всичкото му позиране, простотия и бодро копаене в дъното. Като цяло бг рап-а е доказателство че белите не го могат това 

Тва камъните в бъбреците са много гадно нещо
And I am back in the hospital
Второ поредно лято със същия бъбрек...

And I am back in the hospital

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Кофти, в Пловдив ли си или в София. Ако си в Пловдив, може поне да ти дойда на едно посещение да те поразведря, ако не си много зает да се гърчиш.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- RRSunknown
- Elder God
В София съм. В четвърта градска. Все същата мизерия е.
Правилата на бордгейминга:
Това БГ шофьора е много комплексирано същество. Може би мъжете по принцип? Особено, като возят жена със себе си. За него правилната лента е тая, в която не ти позволява да го изпревариш, заеби какво казва закона. За 10-те минути, които имам от работа до вкъщи, каталясал, успявам всеки ден да срещна поне 1-2 пълни олигофрени. Кара си в лявата лента айляк и няма сила на света, която да го отмести от там. И даже се ядосват такива, бият ти спирачки, да не ги закачаш.
Като днес например, що да си ползва дясната лента, той е алфа мейл, може да си кара, където иска, трябва да доказва това на жената. Или пък имах един случай преди известно време, където бях изпреварил един с някакъв кошник, който видях се целуваше с гаджето и след това ме гони да си отмъщава, явно засегнат от случилото се. Аз съответно го пуснах, мислейки че бърза за някъде, а оня наби яките спирачки и за щастие нямаше никой зад нас. След което дори не спря, ами тръгна пак да кара по-бавно от мен.
Шибани комплексари, бляд, излезли на пътя да се доказват. Човек не може да се придвижи от дома до работата си без да му вдигат кръвното. Книжки без психо анализи не трябва да се дават и тва е.

Като днес например, що да си ползва дясната лента, той е алфа мейл, може да си кара, където иска, трябва да доказва това на жената. Или пък имах един случай преди известно време, където бях изпреварил един с някакъв кошник, който видях се целуваше с гаджето и след това ме гони да си отмъщава, явно засегнат от случилото се. Аз съответно го пуснах, мислейки че бърза за някъде, а оня наби яките спирачки и за щастие нямаше никой зад нас. След което дори не спря, ами тръгна пак да кара по-бавно от мен.
Шибани комплексари, бляд, излезли на пътя да се доказват. Човек не може да се придвижи от дома до работата си без да му вдигат кръвното. Книжки без психо анализи не трябва да се дават и тва е.

Не, тук законите са доста абсурдни. Разрешено е задминаване от всички страни, на магистралата разчитат единствено на знаци "Slower traffic keep right"

Най-забавно е в градовете, където дясната лента обикновено е най-бърза.
Честно казано като бях в България тази година и покарах доста из страната и малко в Сърбия, бързо стигнах до извода, че 1. българските шофьори в момента са далеч по-свестни, отколкото преди няколко години и 2. калгарианските селяндури и заплеси са на съвсем друго ниво и направо си починах от тях.

Най-забавно е в градовете, където дясната лента обикновено е най-бърза.
Честно казано като бях в България тази година и покарах доста из страната и малко в Сърбия, бързо стигнах до извода, че 1. българските шофьори в момента са далеч по-свестни, отколкото преди няколко години и 2. калгарианските селяндури и заплеси са на съвсем друго ниво и направо си починах от тях.