Значи и богатите обичат да пазаруват евтинко...
 Значи и богатите обичат да пазаруват евтинко... 
Moderator: Moridin
 Да не говорим пък за случая - пак сред тези месеци - когато, на един мой паметен августовски рожден ден, след три часа сън през нощта тръгнах към Варна, морето, сините вълни и някъде след Търново, на прашен път, покрит с пясък, не можах да спра докрай, та предната ми броня се оказа заела същото физическо пространство като задната броня на някаква кола с някакви французи вътре.  Таман започнах да се депресирам в стил "мдам, ПТП, КАТ, Търновско, софийски номер, чужденци, разправии, международното положение" и... единият французин посочи моята предна броня и кабелите около нея и на леко развален английски попита "More?  Has more?"
  Да не говорим пък за случая - пак сред тези месеци - когато, на един мой паметен августовски рожден ден, след три часа сън през нощта тръгнах към Варна, морето, сините вълни и някъде след Търново, на прашен път, покрит с пясък, не можах да спра докрай, та предната ми броня се оказа заела същото физическо пространство като задната броня на някаква кола с някакви французи вътре.  Таман започнах да се депресирам в стил "мдам, ПТП, КАТ, Търновско, софийски номер, чужденци, разправии, международното положение" и... единият французин посочи моята предна броня и кабелите около нея и на леко развален английски попита "More?  Has more?"  Е, дадох му още един Ethernet кабел, върза си задната броня, махна ми с ръка и си тръгна
 Е, дадох му още един Ethernet кабел, върза си задната броня, махна ми с ръка и си тръгна 
Според мен по-скоро се имаше предвид да се разпарчетоса кабелът и да се ползват усуканите двойки или дори единичните проводници в него.AlDim wrote:Ethernet кабелите едно на ръка, че не са много подходящи за връзване на каквото и да е, и второ - по-дебели са от вакуумната тръбичка, която трябва да закрепя. :mrgreen:

Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest