Случката е много показателна. Влизаш, търсиш сервиз за телефони и съвсем casual решаваш, че ще пускаш кредит, щото си достатъчно прост да си мислиш, че в другия край на България няма да знаят, че си пробвал 100 пъти вече. Нециганин не съм виждал да прави подобно нещо.Morwen wrote:И за негрите са говорели така, нали знаеш. Проблемът при циганите не е в генетиката им, а в изкривения морал на техните общности. Ако ти ги виждаш като друга генетично увредена раса, "така ми се вижда" просто не е аргументация.
Честно казано, точно случката, която си разказал не е нещо потресаващо или което и определени българи не биха направили. Опитали са се да измамят кредитна компания. Доста чисти българи го правят, някои и с гордост, при това.
И защо трябва такива паразити да живуркат на гърба на данъците, които нормалните хора плащат? Аз да не съм с нещо по-надарен, че бачкам 6-7 дена в седмицата? Нямам особени таланти, освен този да бъда безкомпромисен задник

Има и БГ-та, които цъкат кредитчета често и ги режат, сходно е, но те бачкотят и някак намират начин да си купят заветния лаптоп. А бай мангау пуска, ако мине номера да чопне нещо free.
Негрите са били роби и са ги спуквали от експлотация. Мангала никога не е бил роб, той е просто една мързелива твар. Паразит. Тук таме се вясват цигани, които са изплували над това ниво. Такива, които са си седнали на задниците и са започнали да работят. В такива семейства съм виждал адски будни хлапета с потенциал, но дори в тях го има тоя латентен мързел, сякаш са на въжетата през цялото време и не е ясно от коя страна на ринга ще попаднат.