Да поспамим още малко ;) - They come in great numbers!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jun 29, 2005 11:42 am

Аз също го познах:))))))))
8-) Снощи бях изключително горда от себе си. Още повече, че стигнах до отговора с помощта на дедукция, след като се опитах някак да преведа A.U.C.
Майтапът е, че А-то не го разгадах. Но логиката ми беше права - летоброенето им е на базата От Създаванто на града, сетих се, че ще да е урби или урбе, С-то го разгадах криво-ляво, и понеже 753 г. пр. Хр. ми се видя единствената, кяото може да претендира за началната времева точка на Рим, реших, че това ще е отговора.
А ако бях на мястото на майката на оня младеж, щях да го оставя една седмица да спи на изтривалката пред входа. 50 000 лева толкова ли са без значение за някои хора?!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jun 29, 2005 11:47 am

Аз не че гледах предаването,а и тук го прочетох след като вече хората го поразкриха в следващия пост, но понеже си знам, че 753г. е тази, в която е основан Рим, адругите не са толкова важни в римската история, сигурно щях да се сетя. 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Jun 29, 2005 11:53 am

Така... Сега остава да се сдобием с вазелин и някак да се уредим да участваме в предаването. Може и групово. Да пишем едно писмо с предложение да организира участието на интернет-форуми с цел популяризирането на нета сред масите, а?

Уук.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jun 29, 2005 11:53 am

Мен не ме пускат, аз съм бил вече. :)
Don't be a lawyer!

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Jun 29, 2005 11:57 am

Намяш право да се явяваш в рамките на 6 месеца от последното си участие, така че спокойно можеш пак да се пробваш :).
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jun 29, 2005 12:04 pm

Не беше баш така, ако не се лъжа, в смисъл ако си минал "най-бързия печели" май нямаш право пак да участваш...ама помня ли вече, и без това може да са променили правилата. :)
Поне в "Най-бързия печели" знам, че съм трепач. :D
Don't be a lawyer!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jun 30, 2005 9:48 am

Дем, теб ако не те пуснат, винаги остава възможността за брадъра ти :Р

Уук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 04, 2005 7:17 pm

Image

На това съм се возила и искам паааааааааааак, тъп София Ленд :evil:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

SPQR
Farmer

Post by SPQR » Mon Jul 04, 2005 8:16 pm

Аз като бях в Токийския ДИсниленд, след това не ми се излизаше...
И опитвах да се дърпам, но не беше прилично да се резиля
пред любезните домакини. Е, със сигурност един от Дните в живота ми :lol:
Url: Web Folder | Web Log
What you take won't kill you, but careful what you're givin'

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 04, 2005 8:21 pm

Даа, Дисниленд ми е една от другите мечти, независимо че има повече атракции за дечица (предпочитам тези по-лудите :P)... живот и здраве догодина ако замина да се изуча :D там.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jul 06, 2005 1:48 am

Руска астроложка съди НАСА

Марина Бай ще трябва да пренапише хороскопите заради залпа по кометата Темпъл 1
05.07.2005

Руска астроложка съди НАСА, след като модулът на космическата сонда "Дийп Импект"
(DeepImpact.jpl.nasa.gov) се сблъска с кометата Темпъл 1.

Марина Бай иска 170 000 долара обезщетение за това, че заради удара, ще трябва да пренапише всичките изготвени от нея хороскопи, информира агенция "Ананова".

Сблъсъкът ще промени орбитата на кометата и картата на нощното небе, така че няма да мога да разчитам правилно хороскопите, без огромно допълнително количество работа, твърди Бай.

От московския районен съд съобщиха, че се подготвят за делото, но все още не е назначена дата за прослушването.

:D :D :D
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Surfer
Scholar

Post by Surfer » Wed Jul 06, 2005 2:27 am

хехех, това и аз го видях в Труд обаче пише че ще ги съди за 300 мнл$ , баси ми то цялата програма Диип Импакт струва толкова.Тя НАСА ще фалира, а пък доколкото знам едният аспект на тая програма е именно да привлече вниманието към НАСА така че да отпуснат повече пари за програмите й.
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Jul 07, 2005 2:49 pm

Съжалявам, че ще го кажа, но жената е капризна техника. Ето защо трябва да се полагат специални грижи за съхранението и експлоатацията й в домашни условия.
Ако не можете да осигурите всичко необходимото – по-добре не си взимайте жена, а нещо друго…

Ако разходите по експлоатацията на жената започнат да превишават вашите доходи, то е повече от наложително въпросната жена да бъде заменена с по-икономичен модел!
В никакъв случай не се опитвайте да оправите жената собственоръчно, тъй като това може да я извади от строя завинаги!
Заводски дефект на всяка жена е липсата на копче за изключване на звука (някой му викат “муте”-то).
Изборът на жена трябва да бъде дълъг и внимателен, тъй като закупени екземпляри не се връщат!
Препоръчително е да се избират млади и здрави модели, тъй като те са с по-дълъг срок на годност!
Жените трябва да получават разнообразна храна, наситена с витамини и минерали.
Особено полезни за жените са витамините А, В, С, Е и Х (да ви кажа ли къде се намират?!).
Сухи и консервирани храна не се препоръчва.
Жената се поддава на дресура особено трудно. За да постигнете някакъв резултат, ще са необходими няколко години упорит ежедневен труд. Имайте предвид, че ефектът не е гарантиран. Даже добре дресираната жена не винаги реагира правилно на подадените й команди, а често дори се опитва самата тя да ги подава!
Оптималната температура на помещението, в което се съхранява жената е около 20 градуса.
Жената трябва редовно да се извежда, тъй като се нуждае от движение и чист въздух.
За да изработите условни рефлекси у жената, трябва да постъпите както при другите домашни любимци: за да изпълнява командите ви, отвреме-навреме й обещавайте да й купите нещо.
Жените, както и котките, обичат да напускат дома, но по правило - винаги се връщат!
Жените не търпят в къщата друг представител от своя вид и често го нападат. Този екземпляр светкавично бива нахапан и изподран, като при това съществува риск и за онзи, който го е домъкнал в къщата! Рядко някоя жена ще се съгласи да бъде отглеждана в аквариум или терариум, затова е най-добре да я съхраняваме в сухо и проветриво помещение!
Жените отделят много време в близане на козината си и пощене за въшки. Когато ги видите, че правят това – не им пречете! Защото жена с чиста козина и без въшки изглежда и се чвуства значително по-добре! Учените до ден днешен спорят - може ли жената да мисли или не, но до единно мноние по въпроса още не се е стигнало!
Младите екземпляри имат доста по-активен начин на живот, като често сменят местообитанието си, докато старите все по-рядко напускат къщичката си.
В изборът на жена трябва да се вземе в предвид не само екстериора, но и характера на екземпляра. В никакъв случай не дразнете непозната жена, защото може да ви се ядоса и дори да ви ухапе!
Когато разхождате жената е необходимо да я държите изкъсо. Защото в противен случай – може да се изплъзне и да избяга. Нашийници за жени се използват рядко.
Отчетете факта, че – попаднала на свобода - жената може да се размножава безконтролно.
Процесът на облагородяване на жената е започнал още в каменната ера, когато мъжете отивали на лов, хващали си диви жени, след което ги опитомявали.
Жената смята мъжа за собственик на къщата и затова му се подчинява. Ако започне да смята себе си за собственик, то значи вече е непригодна за по-нататъшна експлоатация!
Ако гаранционният срок е изтекъл, препоръчваме ви да я замените с такава, която по-добре ще изпълнява командите ви!
На свобода жените бързо подивяват.
И днес често се срещат диви или подивели екземпляри, които лесно може да познаете по очите!
Жените имат множество недостатъци, които ги правят негодни за дълга експлоатация. Жената рядко ще се хвърли в блатото, за да донесе простреляната патица и с неохота ще изтича да върне хвърлената пръчка.
Добре дресираната жена се изправя на задни лапи и издава радостни звуци при завръщането на стопанина вкъщи, облизва го от главата до петите и енергично маха с опашка!
При правилна експлоатацията жената ще ви служи дълги години, при това – без ремонт и без замени!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jul 07, 2005 8:12 pm

Ако някой още не е чел Най-Новото от Тъмния®, да заповяда
- http://phorum.studioitti.com/phorum/rea ... 53&t=54953

изключително ме кефи кат фане няква хипер мега абсурдна идея и почне да я защитава до последно.

топли спомени ме обхващат.

помните ли пича дето 8000 години крайно убедено се заяждаше за заглавието на Crossroads of Twilight, като започна от сравнително спорния да кажем превод на самото заглавие и стигна до такива абсурдни преводи на всички възможни предлози в английския, че вероятно дори Валери би го хванало срам.

разбира се, стигне ли се до английски, гениалното творение на Тъмния с man, дето се четяло "мен" и men, дето се четяло "ман" остава без конкуренция

Но моят личен Но1 фаворит, що се отнася до безумните идиотщини в Барда по адрес на Колелото (за да се върнем на темата) беше една почти гениална теория на някой, чието име за съжаление съм забравил, но навремето много упорито спореше с Дем за всичко възможно (ще се окаже сега, че е някой от тоя форум :р) Та тоя пич имаше една ултра сложна концепция, която не си спомням в детайли, но беше с фактор на реалистичност -273 по Целзий и цялата му защита, повтаряна близо 20 поста, докато на всички не им писна, се състоеше в това, че нямало ДОСТАТЪЧНО ЯСНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ НЕ БИЛО ТАКА.

Който помни, моля да припомни кво точно беше :P
This is it. Ground zero.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Jul 07, 2005 9:01 pm

IIRC, теорията беше, че видите ли нямало достатъчно ясни доказателства, че Циндейн била Ланфеар. Или пък беше, че Моридин не бил Ишамаел? Абе и двете съм ги срещал на Бард, защитавани с помощта на сляпо отричане.:)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."