Споделете пак
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Това е новия
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Извинявам се, че връщам пост от 4 дена, но аз си я чета тая тема переодично. Няма да пускам 10 реда "ХАХАХ", обаче тоя пост ме размаза от смях и е един от най-добрите форумни постове, които съм чел някога, просто наистина издай книгаAmelia wrote:Мисля, че съседът над нас е изобретил нова сексуална техника, която включва подхвърляне на някаква едра мебел. Гардероб, може би.
Сексуалните му навици са интересни - активизира се около 6 следобед. Ебе веднъж, за около 15-ина минути. Почива 5 и после ебе още веднъж, тоя път в продължение на 20 минути. На този втория път се почва с подхвърлянето на гардероба. Тогава ритъмът става по-накъсан и ударите са едни такива тежки. Прави активни почивки от по 1-2 минути, с леки тласъци, през които се чува само равномерното скърцане на пружините на леглото. Подозирам, че не му е лесно да съгласува бутално-възвръщателните движения с подхвърлянето на гардероба и затова.
Интересното е, че подът изолира звука - не чувам кантски писъци като от съседите отсреща, където не ни делят стени, а две врати и коридора. Съседите отсреща също имат интересни сексуални навици - те правят секс в 3 сутринта и обичат да го правят до входната врата, поне ако съдим по децибела на женския писък. Ама са от вътрешната страна, щото не ги виждам в коридора като надникна през шпионката. Проверих, нали. Иначе можех да се закълна, че са дошли да се оправят директно пред вратата ни. Съседката не съм я виждала, само съм я чувала. Имало е моменти, в които съм била на път да й повикам линейка, щото звучи като да я боли жената. Съседът съм го виждала - прилича на това, което човек си представя като чуе словосъчетанието "епичен полов атлет", така че жената я разбирам що вика. Ма нещо не съм чувала писъци от страст през последните месеци - почвам да се притеснявам за тях.
ПП. Докато писах това ритъмът горе се смени с нещо, което чувам за пръв път. Сега освен гардероба, вече сигурно подхвърлят и нощното шкафче. Интересното е, че има някаква далечна периодика и в този звук - странната поредица от трясъци се повтаря на всеки 10-тина секунди. Представям си го така - четири тласъка с таз, подхвърляне на шкафчето, тласък с таз, подхвърляне на гардероба, гардеробът удря шкафчето във въздуха, тласък с таз, гардеробът пада, шкафчето пада и после пак отначало: четири тласъка с таз...
Започвам да обмислям евакуация в хола, щото ми се струва, че таванът ни изживява последните си мигове и тея скоро ще паднат при мен.

И аре сега, вие все едно не прави такива неща, та от съседите се оплаквате

Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Razer не спират да ме удивяват с това колко hit and miss са им продуктите. От една страна от много години използвам техни мишки и пад, и съм доволен, от друга последните им два продукта, които се ОПИТВАМ да си купя, са пълен ташак. Днес доходи новия headset Razer Carcharias 2013, най-удобния headset, който съм слагал ever. Nerdgasm. And then came the USB connector. Слушалките се захранват през USB, без което захранване звук няма. Но при включено USB има непрестанен фонов шум, който е направо побъркващ. Пробвах на всички USB-та. След което се обърнах към google, където некви дебили обясняват как било възможно USB-тата да не му дават "чист ток", заземяването не било хубаво и т.н.
Ок, викам си, айде няма да обвинявам слушалките за 140 кинта, сигурно по някакъв невероятен начин наистина не си харесват тока. Качвам се в колата и обратно в офиса. Пробване на 2 десктопа и 1 лаптоп, същата история. След което два чифта адаптери AC to USB, с по 1 ампер/500мили ампера, курец.
И ся съм ядосан, щото са адски удобни! Razer са олигофрени, plain and simple. Утре ще изровя едни iPhone 3G USB адаптери да пробвам с тях и ако не стане ги пращам обратно. Писна ми да се занимавам с Asbis.
Ок, викам си, айде няма да обвинявам слушалките за 140 кинта, сигурно по някакъв невероятен начин наистина не си харесват тока. Качвам се в колата и обратно в офиса. Пробване на 2 десктопа и 1 лаптоп, същата история. След което два чифта адаптери AC to USB, с по 1 ампер/500мили ампера, курец.
И ся съм ядосан, щото са адски удобни! Razer са олигофрени, plain and simple. Утре ще изровя едни iPhone 3G USB адаптери да пробвам с тях и ако не стане ги пращам обратно. Писна ми да се занимавам с Asbis.
ПерИодично. Споменавам го, само щото учиш за журналист и щото едва ли е тайпо - "е" и "и" са в два различни края на клавиатурата, освен ако не си на БДС, в който случай сори. Наистина, с най-добри чувства го казвамDante wrote: Извинявам се, че връщам пост от 4 дена, но аз си я чета тая тема переодично. Няма да пускам 10 реда "ХАХАХ", обаче тоя пост ме размаза от смях и е един от най-добрите форумни постове, които съм чел някога, просто наистина издай книга![]()
И аре сега, вие все едно не прави такива неща, та от съседите се оплаквате![]()

- RRSunknown
- Elder God
Само да имах възможност, веднага налитам. Аз не съм свръх претенциозен за заплата, за мен винаги е било по-важно работното време и почивните дни, а за такива при частника и дума не може да става. Аз за целия месец почивам общо 4 дни, понякога по-малко. При това работния ден се удължава лятото, вероятно ще се бачка по 10 часа 6 дена в седмицата, като трябва да идваш 5-10 минути по-рано, и неизбежно си тръгваш 10-15 минути след края на работния ден.Marfa wrote:Ми елате в държавния, пък ще си говорим.
Като сметна вечеря, душ, бръснене, на ден ми идват точно 3 часа свободно време, ако искам да спя невероятните ЦЕЛИ 8 часа. Последната ми седмица отпуск, която си взех, замина цялата в лични ангажименти, които просто нямам време да свърша, докато работя. Тоест дори, когато съм в отпуск, аз не си почивам, защото са ми се насъбрали куп неща за правене. От последната 1 седмица отпуск почивах с уговорки 3 дни. И то аз съм добре, повечето хора в източна България не почиват изобщо. Всичко това ме вбесява и не е честно. Тази държава трябва да се закрие.