Споделете пак
Moderator: Moridin
При едно отчаяно и дълго отлагано разчистване на едни забутани шкафове вчера /под заплаха от обезнаслядяване от майката/ изрових поне един аспектомат и кашон с диапозитиви снимани от 70-80те, днеска ще се забавлявам определено стига да му работи лампата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Йей колко е яко да поръчаш 5 пици от доминос и да закъснеят достатъчно много, че да ти ги подарят

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аз последните месеци имам сериозен проблем. Нарича се Iron Maiden. Някак през всичките ми 25 годинки живот бях успял да ги игнорирам, докато слушах почти всякакъв друг метал, включително Black Sabbath. Но колегата реши да поправи това кощунство и дръпнахме дискографията на Мейдън в магазина. Откакто това се случи не мога да се спра. В магазина не се слуша абсолютно нищо друго. 8 часа на работа Iron Maiden, прибирам се, вечерям и продължавам. Ето пак от над 2 часа седя пред компа, захлупен от слушаките и слушам. Нищо друго не правя или ако правя, то е под звуците на Мейдън. По груби сметки ги слушам по 12 часа на ден от 14-те, които прекарвам буден. Това е така от Ноември насам. И не знам как да спра, защото те имат към 15-тина албума и просто песните някак не успяват да ми втръснат.
Слушал съм абсолютно всички жанрове музика. Повечето по много. Бил съм запален по какво ли не. Последната ми по-голяма тръпка беше Сергей Рахманинов. Там бях затънал много. Но нищо не ми е въздействало по този начин. За мен Мейдън, тия гадове, са един недостижим връх в музиката! Абсолютни музикални богове!
Заеби студийните версии, всичките им песни са стократно по-добри Live. Не ми се слуша нищо друго. 
Слушал съм абсолютно всички жанрове музика. Повечето по много. Бил съм запален по какво ли не. Последната ми по-голяма тръпка беше Сергей Рахманинов. Там бях затънал много. Но нищо не ми е въздействало по този начин. За мен Мейдън, тия гадове, са един недостижим връх в музиката! Абсолютни музикални богове!

- Zeiss_optik
- Arcanist
Защо ли ми звучи познато...Amikae wrote:Аз последните месеци имам сериозен проблем. Нарича се Iron Maiden. Някак през всичките ми 25 годинки живот бях успял да ги игнорирам, докато слушах почти всякакъв друг метал, включително Black Sabbath. Но колегата реши да поправи това кощунство и дръпнахме дискографията на Мейдън в магазина. Откакто това се случи не мога да се спра.
.......
За мен Мейдън, тия гадове, са един недостижим връх в музиката! Абсолютни музикални богове!Заеби студийните версии, всичките им песни са стократно по-добри Live. Не ми се слуша нищо друго.
Споко - нямаш никакъв проблем. Проблемът ти е бил, докато си се опитвал да ги игнорираш, но слава Богу - решил си го успешно.

Hemos pasado!
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Изумен съм до какво ниво достига човешката глупост, простотия, пошлост, идиотщина, тъпня. Днеска научих за най-новата мода - Harlem Shake....
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Аз стоя далече от това...Dante wrote:Изумен съм до какво ниво достига човешката глупост, простотия, пошлост, идиотщина, тъпня. Днеска научих за най-новата мода - Harlem Shake....

"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
True dat. Аз пък влизам и излизам във фази доста бързо, нещата които не спирам и след година - две да ги слушам не са просто фаза, а са свестни, поне за мен. Сега съм на фаза rapcore та бозя на Hollywood Undead и Rage Against the Machine. Преди това бях на инди рок и друсах Blood Red Shoes с Archive и Boa.Mindcrime wrote:Аз така преди време бях затънал в една Металика серия. Прослушах ги бая късно, може би към 28, но като почнах не можех да спра.
Напоследък се заслушвам все повече в новите инди групички, не е като да няма качествен материал там.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Няма по-завеян купувач от мен. Мразя онлайн търговията. С тия големи "КУПИ" бутони и т.н. Не умея да се контролирам.
Винаги когато се опитвам да си купя 1-2 книжки, си купувам многократно повече. На края ще ги ям тия книги, усещам. И сега на екрана ми стоят съблазнително едни Angel Eyes фарове за колата. 450 камъка. Не трябва да ги купувам.

Винаги когато се опитвам да си купя 1-2 книжки, си купувам многократно повече. На края ще ги ям тия книги, усещам. И сега на екрана ми стоят съблазнително едни Angel Eyes фарове за колата. 450 камъка. Не трябва да ги купувам.

Аз съм така като видя промоции, особено в ГОГ или букдепозитори. Правя супер рискови поктупи, само заради ниски цени и красиви корици.
но вкуса ми е много помиярски, та рядко съм наистина разочарован.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
Мдаа, човек като изкара някви пари тука и задължително да изникне дупка за запълване за същата сума +- стинки е просто неотменен закон. Ще драсна после една ода за акумулатора на голфа просто като в речта ми се вредят думи, които са поне малко от малко цензурирани. Тва и Пенчев сигурно не го е правил още да кара на 16 волта