Lubimetz13 wrote:Много ми е интересно да чуя какво точно ви е причинил министър-председателят, лично и персонално на вас. Знам ги яростните изявления "позор за България, четири години ни го набутваше, обаче си го заслужаваме като го избрахме, а ти ако още не си видял истината, ходи сам да си го търпиш, чвор с чвор некомпетентен!!!" или "този клоун си присвои земите на народа и ограби България", обаче те са просто смехотворни - да не говорим, че да "ограбиш България" е нещо доста странно, особено като се имат предвид икономическият ръст, повишаването на заплатите и стабилният валутен курс. В този ред на мисли искам да знам конкретната беда, която ви е донесъл, както и с какво ви развали живота през мандата си. Ама точка по точка. Ей на, аз например смятам, че животът ми се подобри по време на управлението му. И такива изявления от типа "Баси идиота, няма да ме излъже втори път" подкрепят по-скоро тезата за вечно недоволния и мрънкащ българин(който явно смята наистина да се подложи на четиригодишно набутване от единствените професионалисти в това отношение, при това за пореден път, само защото никой не му е бутал яденето в устата, както тайно се надява), отколкото за катастрофалното управление на Симеон.
имам малко опит в "политически" форуми, и ако в този форум има някакъв чар, той се дължи и на това, че не съм забелязал да има нещо общо с тях. Извинявам се, и не искам с намесата си да го развалям.
От политиците не искам нищо. Изборите в политиката ми позволяват да познавам народа си, демек хората около мен.
За менталното се съди по вербалното, ако някой ми извади някое изказване на гориопоменатото недоразумение, от което да е възможно да се заключи, че той не е "безпомощен сенилен идиот" ще се извиня. Тая констатация съм я направил въз немалък брой изказвания на гореуказания, които не са тайни и за добросъвестно търсещи са напълно достъпни.
Недоразумението не е проблемът, а е следствието. Поради изразеното му отношението си към институции и общество той би трябвало да е обида за всеки човек с гражданско чувство. Да те обиждат такива неща или ти е дадено, или си освободен от това чувство. В България очевидно е пълно със свободни, които не могат да се обидят, както и да ги обиждаш за такива незначителни неща.
Да се припише качество и достойнство на водата, че не се е разляла след като е в бутилка, е пожелателно мислене, нямащо нищо общо с самата причина. Хайде паметници да вдигаме на всички дето не са успели да я счупят. Смехотворно е, някой да твърди, че в сделката с Краун Ейнджълс, дълга, Булгартабак(двете дето не станаха), БТК, магистрала и сума ти други неща няма далавера. Не е необходимо Велчев и Цара да ме преджобят в рейса, или бате Бойко лично да ме обере за да имам основание да ги сиктиросам.
Проблемът е, че като общество не можем да родим политическа алтернатива, която да е почтена, способна и приемлива за повече хора. Липсата на почтенна алтернатива не означава, че трябва да се търпят подобни недоразумения като Кобурга.
В края на краищата, кой ако не кръгъл идиот може да превърне едни избори в томбола за джисиеми.