Споделете пак
Moderator: Moridin
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Тазгодишния Open Fest съм го изтървала и дори не съм разбрала 
Съжалявам за конкретна лекция, която съм пропуснала, изгледах си я току-що от тубата. Темата е адски актуална и съжалявам че не съм била там наживо, за да се изкажа по някои от топиците, но и така съм доволна че я изгледах.
За сведение, темата се казва "Депресията, проблемите в главата ни и какво може да направим по въпроса" - от двамата лектори мацката не я познавам, но Маниакса вярвам всички го знаят и са чували за него (за разлика от дядо Мраз, който не е толкоз известен, уви
)

Съжалявам за конкретна лекция, която съм пропуснала, изгледах си я току-що от тубата. Темата е адски актуална и съжалявам че не съм била там наживо, за да се изкажа по някои от топиците, но и така съм доволна че я изгледах.
За сведение, темата се казва "Депресията, проблемите в главата ни и какво може да направим по въпроса" - от двамата лектори мацката не я познавам, но Маниакса вярвам всички го знаят и са чували за него (за разлика от дядо Мраз, който не е толкоз известен, уви

Маргарита, някакъв измислен коктейл с джин и тъмна бира - никога повече заедно!
Едит: чувствам като потъпкване на правата ми това, че стаята ми не се заключва отвътре.
Втори едит: Маргарита, някакъв измислен коктейл с джин и тъмна бира, призовавам срещу вас натриев бромид, калциум глюконикум и метоклопрамидов хидрохлорид! Нека по-добрия покемон треньор победи!
Едит: чувствам като потъпкване на правата ми това, че стаята ми не се заключва отвътре.
Втори едит: Маргарита, някакъв измислен коктейл с джин и тъмна бира, призовавам срещу вас натриев бромид, калциум глюконикум и метоклопрамидов хидрохлорид! Нека по-добрия покемон треньор победи!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Добре съм, Марфе, мерси:) Но поне така и не ме цепи глава после... Имам някакви леки подозрения, че може и да е било съвпадение със зъл вирус, но май все пак моята собствена ниска алкохолна култура и стиснатостта на бармана, забъркващ всичко вероятно със спирт бяха отговорни.
I don't wanna die
- The Dragon
- Elder God
Чакай, чакай, чакай!!! В Плевен офиса затвори, ма сестра ми ходи в софийската и ми даде МП3-та на поправка онзи ден и там й обяснявали как се местели, бла-бла и до 3 сезмици че ще я оправят, въпреки че май по-скоро ще я заменят. И сега какво, гаранцията ми и МП3-та ми барабар с кабела е при тях...Mindcrime wrote:След неколко месечна агония, "Мултирама" официално хлопнаха кепенците.

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata