Последният месец напреднах доста с програмата: Гледай всичко.
This Means War - този тип филми ми стават все по-безинтересни.
4/10
Red Eagle - защото в Тайланд си нямаха супер герой.
5/10
Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec - този тип френски комедии също започнаха да ми затъпяват. Тук явно е търсен някакъв паралел с Амели Пулен, но така и не е намерен. Интересното е, че е правен по френски комикс. Тъй като обаче не съм фен, не мога да оценя качеството на адаптацията.
6/10
The Man From Earth - то не било филм, то било театрална постановка. Не че беше зле, но K-Pax е къде къде по-добре направен.
7/10
Rock Of Ages - неочаквано ми хареса, въпреки непоносимостта ми към мюзикали. Поне половината от песните дори не бяха тотален mismatch и дори приличаха малко на рок, ако и с възможно най-поп аранжимента, който са успели да направят. За съжаление филмът е дъвка без съдържание и не разглежда нищо по-интересно от торса на Том Круз. Но не им ли писна да правят един и същи филм на всеки 3 години.
7/10
The Butcher, the Chef and the Swordsman - блаах, китайски хумор. Готваческата част беше горе-долу, останалото беше долу. Wuerschan явно е китайския Тарантино, или поне така си мисли.
4/10
We Are The Night - и най-после, хубав филм с вампири. Още по-хубаво е, че думата вампир не се спомена нито веднъж в целия филм. Зряла история, добра игра, прилична визия за бюджета, липса на клишета, приятен саундтрак, най-яката Anna Fischer, която може да си представите(ще го изпапкам това момиче). Хвърлете му едно око.
8/10
Kiss Kiss Bang Bang - малко so so, но ми хареса.
8/10
The Lovely Bones - Джаксъннн, gfy. Незнам как се излъгах да го гледам, след всички предупреждения на silver. Освен cgi сцените, които обаче може да видим и в някой k-pop клип, няма нищо, което да си заслежава времето ми.
5/10
Journey 2: The Mysterious Island - хареса ми, но шшшшт, не казвайте на никого, че много guilty тва pleasure. Има твърде малко такива филми и затва ще са радваме и на скалчо.
7/10
Chronicle - ми хареса, въпреки, че си поскучах докато го гледах. Винаги подкрепям завършената и мотивирана история.
9/10
The Amazing Spider Man - кому беше нужно това. Като изключим никаквото изграждане на персонажи и омг грозния гущер беше по-добър от първия, но то кой филм не е(третия

).
7/10
Branded - Отново ще използвам репликата на 13 годишните пикли. OMG. Решили са да вземат Generation P и да го направят разбираем за американския зрител, което са постигнали с помощта на грозни cgi неща, които да влачат хората към магазините на Yepple. Това е почти буквално същи филм, затова всичко, което съм писал за Generation P преди две страници, важи и тук.
7/10
Tower Heist - Нямам търпение на стана на 30 и да не ми се налага да гледам такива бози повече. Also, not funny
5/10
Faster - скучен, но ок
6/10
The Ring - се оказа толкова легендарен не без причина. Дори и само заради сина на Сатаната се нарежда до най-добрите хоръри, които съм гледал. Зад Silent Hill, разбира се, но все пак много напред.
8/10
Scary Movie 3 - знам какво ще кажете - сам съм си виновен. Все пак не съжалявам, че го гледах, заради хлапето, което всъщност пусна няколко много смешни реплики.
4/10
The Dicktator - Сашеее, кой ти дава пари да си вееш ***** пред хората. Имаше немалко смешни смешки, но бойкотирам всички филми, разсмиващи зрителя с мастурбация, пръдни, и изобщо изпълнения в стил 5-ти клас.
4/10 и тя му е много.
Drive - той ще пукне, но няма да каже и една думичка. Явно правен, от някой, който е разбрал погрешно как се прави куул екшън герой. Пейсинга го няма никакъв, главното дърво е дървено като дограмата на хижа в гората, никай няма характер или наченки на интелект. Само песните бяха хубави, но пък за сметка на това бяха за друг филм и стояха като лепнати. След средата и в края се пооправи ритъмът, дори имаше една готина екшън сцена, но злината беше сторена. Всичко, което са се опитали да направят вече е направено по-добре в Hotline Miami, за която писах в gaming форума.
6/10
Abrahalm Linkoln: Vampire Hunter - ако се приеме като комиксов филм, а не като исторически, всъщност е доста приятен. И има една такава визия, все едно някой е изпуснал слайдера на брайтнеса и той се е заклещил на максимум. А и вампирите бяхо готини, особено с това, че не могат да убиват свои.
8/10
The Expendables 2 - ако не беше онази сцена в бара, май нямаше да ми хареса толкова, но все пак я има. И продължавам да съм недоволен от наличието на онзи негър и на онази китайка, които, последно като проверих, не са мачо екшън герои от близкото минало. Визията беше от евтина по евтина до степен цялото действие да се развива в някакви горички без един запомнящ се пейзаж, но какво да се прави, не сме позволили на екипа да ни снима красивата природа, че да не замърсят с тестостерон. Сюжета никакъв го няма, но пък имаше lol реплики между звездите. Абе нещо като Avengers, само че без Уидън.
8/10