Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 13, 2012 1:46 am

Аз мисля да се намеся и да кажа, че руснаците са бахти гадните алкохолици... World of Tanks е най-доброто ММО в света в момента!

От кажи речи 2 години играя, кога по-сериозно, кога не, но каквото и да играя, винаги се връщам при танковете. А последните няколко месеца така ме е хванало, че не мога да се спра. Почти 4000 битки имам, което изобщо не е много, и тепърва започвам да вниквам в играта, в проблематиката на различните ситуации и възможностите на танковете. И колкото повече задълбавам, толкова по-трудно ми е да се откъсна от играта. А честно казано още от началото си бях арогантен играч, мислех се за голямата работа, сега като си гледам статистиките с първите ми машини(иначе качествени машини) и ясно си личи типичния шутър манталитет, с който всеки започва тази игра. Имам дълъг път да извървя все още и с доста машини да си запълня гаража. :)

А ето как се забавляват пичовете от клана: http://www.youtube.com/watch?v=MI5BlEFr ... ure=g-like

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 1:47 am

Безмислен кеф не е кеф, смисъла на стелт игрите е да си слаб и стелта да ти дава сигурност. Нещо подобно на гаечния ключ от Биошок - може да се изиграе само с него но е скука и безмислено.
Поне за мен е така - обичам да има игрални предимства дадено действие а не просто да си експериментирам с него.

Защото както са го направили става следното - стелтват, стелтвам хващат мен и вместо да се прецакам и да знам че трябва да повторя опита ги избивам за няколко секунди и се усещам доста тъпо как съм се крил като мишок дотогава.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Oct 13, 2012 2:05 am

Ми защото след това разбираш, че стража който току що си убил е сгоден за камериарката и установяваш, че всъщност не искаш да го убиваш. Целта на тази игра е да грокнеш в пълнота градът който ти е представен и мизерията която има в него. Което става с обикаляне и слушане.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 2:29 am

Няма жалост към камериерки в мен, особено след 2-та асассинс крийда които изиграх подред :twisted: A и в Thief избивах и се дразнех като ми зададат ограничение да ги оставям живи и да ги бия с бухалката.
Last edited by RRSunknown on Sat Oct 13, 2012 5:26 pm, edited 1 time in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 13, 2012 9:25 am

Абе аз ще я мина са оставяйки кървава баня след себе си, пък ще видим дали ще имам и търпението да я преиграя и да релоудвам играта 1000000 пъти за стелт решенията, за момента се изчерпва стелта с телепортиране по климатици... Силно недоправено е промъкването в сградите, скъса ми нервите в златната котка са. Поне нямам фобия от плъхове :mrgreen: Освен това грозните лица просто са отвъд реализма, който са искали да постигнат поне според мейкинга.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 5:27 pm

Приличат на Фейбъл физономиите.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 13, 2012 9:37 pm

Абе не знам, не ми задържа вниманието нещо игрицата, са заради една чистачка събрах цялата сграда ей така да има... избих ги поголовно ама забърсахме и заспалия соколов... :D ня бях сейвнал от началото на зоната аутосейва и са не ми се преиграва. Да отлежава на харда ако не я изтрия тия дни...

А и плъхове без кетчуп... тва е играта.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Oct 13, 2012 10:12 pm

Радо, не си много прав. Пробвах едно ниво да го мина с ЯКО РЪШ. Имах 10 отвари от всяка, всички магии, ъпгрейднати оръжия - на хард. Минах си почти нивото с 300 зора, изразходих всичко, а след това когато трябваше да ходя към лодката ми се такова мамата, защото бях на капка кръв и почти без мана. И това беше от най-кратките нива - убийството на Лорд Регена.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 11:01 pm

Ми ти май си първия който му е трудна тази игра :lol:

Екшън не означава яко ръш де .

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Oct 13, 2012 11:52 pm

E, не съм казал, че ми е трудна, просто стелта тука си играе важна роля и не може без него :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 13, 2012 11:56 pm

Абсолютно може без никакъв стелт - като гледам дори в тази скромна темичка повечето хора са избивали наред. :lol:

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sun Oct 14, 2012 12:47 am

E, aз пак избивах наред, ама го цъках хем стелт, хем директен бой.
Пробвай да не си стелт с ония дългокраките, ако има повече от 1 :roll:
A, прочее, има си и още една трудност след Hard, за хората, които наистина искат да цъкат яко стелт.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Oct 14, 2012 9:31 am

Martix wrote:Faster Than Light е страшна зарибявка. Псуваш я, но продължаваш да играеш. А гледката на целия ти екипаж заклещен в една каюта, на две от повредения генератор за кислород, в декомпресиран кораб, е безценна. :) :x
True :D Голяма краста е.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Oct 16, 2012 10:22 am

А новия XCOM каква краста е... По цял ден го играя и по цяла вечер го сънувам. И ме гризе съвестта, че го пиратнах. Днес слагам пари в банката и го вземам в Steam. Честно казано това е най-добрата игра за тази година. 100-тово GOTY!

Сега остава да видя дали ще мога да си прехвърля сейфовете, а ако не, най-малкото да си репликирам всички ветерани. Имам всякакви образи, японски снайперист... руса шведкиня съпорт! :mrgreen:

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed Oct 17, 2012 11:56 am

Завиждам зловещо на тези, дето играят новия ХСОМ. Иска Уин Виста минимум гадината, а аз не ща още да си махам ХР-то. Явно ще трябва да се прежаля най-после...
Elves dig rocket launchers.