От кажи речи 2 години играя, кога по-сериозно, кога не, но каквото и да играя, винаги се връщам при танковете. А последните няколко месеца така ме е хванало, че не мога да се спра. Почти 4000 битки имам, което изобщо не е много, и тепърва започвам да вниквам в играта, в проблематиката на различните ситуации и възможностите на танковете. И колкото повече задълбавам, толкова по-трудно ми е да се откъсна от играта. А честно казано още от началото си бях арогантен играч, мислех се за голямата работа, сега като си гледам статистиките с първите ми машини(иначе качествени машини) и ясно си личи типичния шутър манталитет, с който всеки започва тази игра. Имам дълъг път да извървя все още и с доста машини да си запълня гаража.

А ето как се забавляват пичовете от клана: http://www.youtube.com/watch?v=MI5BlEFr ... ure=g-like

A и в Thief избивах и се дразнех като ми зададат ограничение да ги оставям живи и да ги бия с бухалката.
 A и в Thief избивах и се дразнех като ми зададат ограничение да ги оставям живи и да ги бия с бухалката. Освен това грозните лица просто са отвъд реализма, който са искали да постигнат поне според мейкинга.
 Освен това грозните лица просто са отвъд реализма, който са искали да постигнат поне според мейкинга. ня бях сейвнал от началото на зоната аутосейва и са не ми се преиграва. Да отлежава на харда ако не я изтрия тия дни...
 ня бях сейвнал от началото на зоната аутосейва и са не ми се преиграва. Да отлежава на харда ако не я изтрия тия дни...