Castle

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri May 11, 2012 1:34 am

Гейтс добре че я нямаше като цяло, доста ми е изнасилено присъствието и в сериала. Ако продължи да се вясва със същата честотота или по нарядко, няма да ми е особено тъжно.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri May 11, 2012 1:35 am

Да разкарат капитанката и Алексис, казвам аз.
Гейтс напълно и тотално ми лази по нервите от самата си поява, а това до момента се беше удавало само на Камерън в "Доктор Хаус".

Алексис радваше в първите два сезона, обаче сега...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri May 11, 2012 1:38 am

Алексис в последните няколко епизода ми стана направо досадна с постоянните си терзания и хленч.
Ама не е виновна Моли Куин, тя си играе каквото й напишат - просто вече не й пишат свежи сцени с татко й като в... (всички заедно)... ПЪРВИТЕ ДВА СЕЗОНА. :mrgreen:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Killua
Ascendent

Post by Killua » Fri May 11, 2012 1:44 am

Алексис отдавна е така, не само в последните епизоди.. Ма е обяснимо де - в тази възраст е ;р
(Макар че имаше една последна игра на лазери ей на съвсем наскоро...)
Абе нито Гейтс, нито сегшната Алексис ще ги жаля и да са редки, но Марта си я обичам и се надявам да живне!!
shadow dance nikoga ne luje

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri May 11, 2012 1:50 am

Май при повторни гледания ще карам така:

Сезон 1 ---> Сезон 2 ---> 4.23 (---> Сезон 5, ако е як) :mrgreen:
The Best of Mozart

Killua
Ascendent

Post by Killua » Tue May 22, 2012 11:50 pm

passer-by wrote:Май при повторни гледания ще карам така:

Сезон 1 ---> Сезон 2 ---> 4.23 (---> Сезон 5, ако е як) :mrgreen:
Тъкмо сме на трети сезон шести епизод.. Аз не бих скипвала чак толкова, 3 сезон има гениални епизоди, ех (може би само финалните бих ги превърталя) :mrgreen: Сега сме на трипъл килъра :D Боже, как ми се ще вече да е есен и да има нова порция Касъл!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed May 23, 2012 11:07 am

Тамън да видим следващия сезон дали ще успява да си закопчава още яката на ризата Нейтън Филиън :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed May 23, 2012 11:25 am

Е, ще ходи с артистично разкопчано горно копче, колко му е. :mrgreen:
The Best of Mozart

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed May 23, 2012 11:37 am

Аз пък съм оптимист!! Вярвам, че режисьорът му е казал - ако не си се върнал в костюмите на сезон едно-две, сменяме те (или няма любовни сцени със Стана ;р)
Така де - не мога да си представя, че ще си позволи да надебелее повече!
Spoiler: show
Любовната сцена с Бекет в края на сезона я гледах и една от първите ми мисли беше - колко по-красиво щеше да бъде, ако на Кесъл не му беше така подпухнало лицето и така увиснала гушката.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Sep 04, 2012 10:40 pm

Ние от няколко дена ударно гледаме тоя сериал. Всъщност, Сашко го почна преди време и ми наду главата да го гледам и аз. На мен в началото ми беше скучно, щото имаше само един Нейтън Филиън и дотам, ама после малко по малко се зарибих. Не съм стигнала нивата на фенщина, които имах покрай Боунс и Леверъдж, ама сериалчето понастоящем искрено ме забавлява. Някъде в края на 3ти сезон сме.

Бекет ми беше много никаква, а и сега продължава да ми е сравнително никаква, обаче
Spoiler: show
в епизода с актрисата, дето я имитираше, се разцепих от смях - там най-сетне видях нещо от характера на Бекет, което да ме изкефи - как се притесняваше, че оная ще я заколи в съня й и ще й вземе мястото. :lol:
Драмата с майка й ми е дълбоко през центъра, но в 3ти сезон имаше един епизод, в който хванаха един от наемните убийци (малко преди да затрие Райън и Еспозито) и той имаше много силен завършек, там в затвора с музиката и квото Бекет приказваше.
Стана Катич иначе е страшна мацка - много красива, без да е пластмасова и си играе персонажката много добре. Жалко, че не са я направили малко по-интересна. Понастоящем се забива с някъв стъд-доктор, дето мяза на загубения брат на Рич Форестър от Дързост и Красота и ми прави скомина всеки път като се появи на екрана. По-гаден е дори от предишното й мазно костюмирано гадже-ченге, което си замина и се невиде след като го простреляха в некъв епизод.
Протакането на взаимоотношенията им с Кесъл, за съжаление е типично за тоя тип сериали. Ще го гледаме докато сериалът се изтърка до запалване и почнат да му падат рейтингите. Това понастоящем се случва с Боунс, което аз зарязах форевър след 5тия му сезон. Сигурно така ще зарежа и Кесъл някога.

Иначе Нейтън Филиън е все така безбожно як! Дано тая роля му отвори врати и към по-хубави неща. Самият Кесъл е сладур и доста пасва на тоя актьор. ОБАЧЕ, не мога да понасям дъщеря му и лигавите захарни отношения между двамата. Не мое ли да я пратят да учи някъде на пичковци и да не се налагаме да я гледаме повече? Бабиерката могат да я оставят - тя е пич, макар че викам да си седи на ниво забавна застаряваща актриса-майка, с която Кесъл се дрънчи от време на време, а не да ми я развиват с некви драми покрай некви първи любови и некви завещания.

Случаите са доста често супер предвидими, ама забавляват. Райън и Еспозито са големи сладури и те. Шефът на полицията е много епичен - искам и аз такъв шеф, мамка му! А Лейни я обожавам с нейното "Imma smack you!". То си стана няква фраза дето употребяваме в къщи от време на време.

Та така, да видим сега краят на трети сезон и целият 4ти как ще ни дойдат. Засега трети ми е на нивото на втори и като цяло ги намирам и двата за малко по-добри от първи.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Sep 05, 2012 9:35 am

Сега сме на края на 3-ти сезон и сериалчето ми стана много любимо. Мен ме кефи повече от Bones и колкото Leverage с разликата, че бат Нейтън е непобедим! Първи сезон беше малко по-слаб, но втори е страхотен, а трети - също толкова за стандартните епизоди и още повече в тези включващи бъзици и/или развитие на персонажите. Надявам се 4-ти да запази страхотното ниво.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Sep 05, 2012 4:13 pm

Евала :)
аз силно го забавих, особено след като взеха компютрите, ама и отпреди това, но сериалът няма празно, а Бекет е ултра-хот!

Нейтън е номер 1, само да не беше толкоз напълнял
Иначе Алексис има много ценни лафчета, но определено й развалиха образа
This is it. Ground zero.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Mon Sep 10, 2012 10:04 am

Изпапахме и четвърти сезон за ден-два. Е много як сериал, деба! И ултра яко завърши сезона (аз се бях спойлнал тук без да искам, но това не намали ефекта, а на жена ми директно изпадна в шок, че все пак има някакво сериозно развитие)! Нямам търпение да пуснат пети сезон!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 25, 2012 10:34 am

Йесс 5ти сезон започва добре :mrgreen: who is more embarrassed :D
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Sep 25, 2012 8:01 pm

Сега свалям епизода :mrgreen: