http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_%28TV_series%29

Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Това въобще не го разбрах. Може ли по изключение нелаконичната версия?Xellos wrote:От блажните му корици
passer-by wrote:Гледах и пилотния епизод на Castle. Рик Касъл е автор на криминалета, който почва да помага на полицията след като се оказва, че убиец имитира убийства от книгите му. След което си издейства партньорство с детективката от това първо разследване, която става героиня на следващата му поредица (кметът му е фен и шефът на полицията може само да козирува). Детективката се играе от Стана Катич (мнооого готина), а Касъл се играе от Нейтън Филиън (да, оня от "Файърфлай" и "Бъфи"). Страхотни двама главни персонажи, свежи реплики, интересно разследване и намеци за любовна история. Навит съм тутакси. Одобрен е за втори сезон от есента.
passer-by wrote:Доизгледах първи сезон на Castle и силно го препоръчвам на почитателите на Нейтън Филиън, детективски сериали с комичен елемент и конкретно Moonlighting. В Castle обаче взаимодействието между двамата главни герои е много по-добро, а и двамата ме кефят, докато в Агенция "Лунна светлина" ме радваше само Брус Уилис.
Майката и дъщерята на Касъл допълват добре галерията персонажи, историите са хем интересни, хем забавни, хем сериозни, а завършекът на първи сезон (само 10 епизода) ме кара да чакам с нетърпение началото на втори, за да видя каква ще е следващата реплика.
Нейтън Филиън както винаги играе чудесно. Той някак си внушава хем кадърност, хем небрежност все едно е нищо работа, хем че му е адски забавно да играе тая роля. Със Стана Катич си пасват идеално като екранна двойка.
Добре че втори сезон е одобрен и почва другия месец.
passer-by wrote:Първи епизод от втори сезон на Castle.
Нейтън Филиън и Стана Катич продължават да ме кефят като страхотна екранна комбинация. Само Дейвид Бореаназ и Емили Дешанел са толкова добри като взаимодействие между персонажи, което да привлича интереса ми в криминален сериал (police procedural) - жанр, който напоследък вече не следя, не и в чистия му вариант.
Сериалът все така ме радва и продължава да ми е на едно от челните места в класацията с Хаус и Боунс.
passer-by wrote:Castle 2.02
Хареса ми целият процес със залаганията.![]()
Криминалният елемент също беше на ниво.
Моли Куин (дъщерята на Касъл) е страхотна сладурана.
Стана Катич както винаги радва във всеки кадър.
Нейтън Филиън е ясен.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest