Споделете пак
Moderator: Moridin
Да го дресират примерно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Няма празно значи, 24 часа страдание.Zee wrote:И ние имаме едни съседи, чието куче лае по цял ден. Обаче нощем нашата котка си го връща тъпкано.

Аз да се похваля, че в най-горещия ден по обяд некви изроди режат дърва. Режат непрестанно последните 2 часа. Развалиха ми съня. Човешката раса е нещо изключително жалко.
- RRSunknown
- Elder God
Това е класика - а майка ми ги дава за пример такива как се работело а не да се крият като мен на сянка.Amikae wrote:Няма празно значи, 24 часа страдание.Zee wrote:И ние имаме едни съседи, чието куче лае по цял ден. Обаче нощем нашата котка си го връща тъпкано.
Аз да се похваля, че в най-горещия ден по обяд некви изроди режат дърва. Режат непрестанно последните 2 часа. Развалиха ми съня. Човешката раса е нещо изключително жалко.

Concierto No. 12, An Ode to 8 AM
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Асен Блатечки явно успява да направи антиреклама на всичко, което рекламира. След печално известния клип срещу интернет пиратството, вчера видях негов рекламен плакат за цигари Виктори. Можеше да служи на майки да водят дъщерите си тийнейджърки при него и да им обясняват "Виждаш ли, мама, ако пушиш кожата ти ще стане такава грозна и на кратери и ще се набръчка още на млади години като на този батко". Знам, че така не мога да го опиша като хората, ама минимален фотошопец да бяха упражнили върху снимката, поне да не изглежда болен! Ако човек не знае, че е Блатечки, би се запитал от къв зор са сложили този изтерзан и вероятно пропаднал човек на билборда...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Interpreter
- Forsaken
Базиликата "Св. Петър", Ватикана
http://www.vatican.va/various/basiliche ... ex-en.html
Използвай функцията на мишката.
http://www.vatican.va/various/basiliche ... ex-en.html
Използвай функцията на мишката.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"