Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Jul 04, 2012 10:40 pm

Така, пак съм аз. Та след последното ми мрънкане по ДСК Директ не съм им ползвал услугата. Но ето, че отново имам нужда да проверя дали са вкарани едни пари по сметката ми, и в 23:37 часа вечерта, ДСК Директ не работи. Явно при мен се получава така че когато ми трябва, да не работи.

Само болните бг мозъци могат да решат да спрат цялото онлайн банкиране преди дори да е минало полунощ. Изродите. :lol:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jul 05, 2012 8:09 am

Тотално зле е това, да.
Явно скипвам идеята за ДСК.
Някой впечатления от Прокредит?
This is it. Ground zero.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Jul 05, 2012 9:12 am

Moridin wrote:Тотално зле е това, да.
Явно скипвам идеята за ДСК.
Някой впечатления от Прокредит?
Остави го булшита на амикае ... няма никакви проблеми. Аз ги ползвам от 10-на години.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Jul 05, 2012 9:33 am

Аз ги ползвам само да си гледам кинтите и транзакциите и никога не съм имал проблем.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jul 05, 2012 9:47 am

Ян твърдеше, че услугата просто не работи нощем, ако не се лъжа, защото тогава си правят поддръжката.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Jul 05, 2012 10:43 am

Бъгва около полунощ обикновено ДСК Директ. Но признавам, че от два-три месеца не съм проверявал дали пък не са го оправили.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Jul 05, 2012 1:27 pm

Не бе, аз си измислям. Или измислям ли си? Просто се получава така че работя през целия шибан ден, до вечерта, след което докато вечерям, тренирам и седна пред компа, е отишло 22:00+ и по-често, отколкото не, услугата им ми прави проблеми. Снощи сработи след 10-тина минути проби.

Самият сайт, когато работи, е добър, бърз и лесен за ползване. Ама ето, за Н-ти път им засичам услугата офлайн. Също много пъти ми се е случвало да се логна, но да не мога да прехвърлям пари между картите си. Errors galore. Не знам как е при други банки, може да е още по-зле, в тая мангалска държава всичко е възможно. :)

Martix
Archmage

Post by Martix » Thu Jul 05, 2012 11:23 pm

Отново дойде денят в университета за записване на изборни дисциплини. Който е бил във ФМИ знае за какво става дума със СУСИ-то. Обявиха, че ще го песнат в 20:00. То естествено(както всеки семестър) си се пусна крашнало и бързо бързо (инстантно) спря да позволява логин. След цяла безсънна нощ така и не го пуснаха. Пуснаха го чак на другата сутрин. И работи около половин час преди сървъра пак да падне. Естествено, докато се прибера от изпит, беше паднало и пак не можах да се вредя. Сега вече трафикът (the whooping 5000 queries) намаля и може да се влиза. Естествено обаче всички интересни курсове са вече изчерпани и отново ми остава избора между математически анализ, или математически анализ + алгебра или дискретна математика. йеей...
А **** от университета обавиха, че щели да го местят на нов сървър. Един ден след единствения ден в годината, в който то работи на макс. Евалата. Дано до един ден след следващото записване за летния семестър го направят това.

пп. Питах сис админа на ФМИ - и той не знае, кой точно е сървъра на СУСИ. Не мога и да го ритна... :x
There are no rules! I'm gonna get you!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Jul 06, 2012 1:11 am

Това СУСИ е пълен фейл. Огромно количество ботове записват дисциплини, за които на студентите не им пука и не се занимават да се отпишат чак до края, с което прецакват тия които искат да се запишат.

Ужасна история е, всеки път имам проблеми със студенти в моите курсове по тоя въпрос, всякакви молби се размятат, Великова е негативна към всякакви молби, абе ужас някакъв.
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jul 06, 2012 8:19 am

Ей, какво е СУСИ?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Jul 06, 2012 8:29 am

Система за Управление на Студентска Информация

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Wed Jul 11, 2012 6:44 am

Отивам на кандидат-студентски изпит по химия. За жалост обаче нямам и капка мотивация.

Изпитът е в Софийския и е по Химия. Тъпото е, че изпита е супер труден, специалностите са мега зле, а таксата е двойно на Хтму. Някак целият ми ентусиазъм се изпари, като разбрах, че хора с Матура по Химия (която решавам със затворени очи) ще имат същия бал, както аз с изпит.

Надявам се да си влезна в Хтму, но един бог знае...хД

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jul 11, 2012 9:09 am

Много тъпо, но в този случай защо не си отишъл и ти на матура?
I don't wanna die

ProxyFantasy
Paragon

Post by ProxyFantasy » Wed Jul 11, 2012 9:42 am

Защото разбрах, че искам да уча Химия 6 месеца след като завърших...хД
Бтв изпита беше епично ужасен, просто видях епичнобруталните преходи на мед, желязо и сие + супер гадните органични задачи и си оставих листа доброволно...хД
Разчитам на Хтму-то, там нещата изглеждат далеч по-розови. :mrgreen:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jul 11, 2012 9:51 am

Ми успех там, значи. Иначе и според мен е много несправедливо да се приравняват матура и изпит (да не са с различни коефициенти, все пак?), доколкото обикновено имат сериозни разлики в изискваното ниво.
I don't wanna die