Споделете пак
Moderator: Moridin
То лошото е, че аз постоянно си отглеждам нови. В момента уж имам няколко малки в десния бъбрек плюс песъчинки на корем.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Дааа, за съчувствие сиYan wrote:То лошото е, че аз постоянно си отглеждам нови. В момента уж имам няколко малки в десния бъбрек плюс песъчинки на корем.

Аз ако отглеждах така камъни и с трите бъбрека, не ми се мисли за колко алеи чакъл щях да изработя

Шегата настрана, попрочети малко за народните лекове. Има разни билки дето помагат да разкараш песъчинките и поне да понамалиш каменодобива...
Да споделя че в понеделник бях на първия урок на безплатен курс по испански, организиран от социален център Adelante. 
Всъщност хората в центъра са си чиста проба ентусиасти, и момчето дето преподаваше си личеше че не е професионален даскал, но се постара сериозно да обясни първите стъпки в езика - азбука, кое как се чете, етц.
Аз, разбира се, отдавна съм го подминала това ниво, но обещаха ако се съберем малко повече напреднали хора, да ни намерят испанци, с които да шлайфаме езика

Всъщност хората в центъра са си чиста проба ентусиасти, и момчето дето преподаваше си личеше че не е професионален даскал, но се постара сериозно да обясни първите стъпки в езика - азбука, кое как се чете, етц.
Аз, разбира се, отдавна съм го подминала това ниво, но обещаха ако се съберем малко повече напреднали хора, да ни намерят испанци, с които да шлайфаме езика

- tigermaster
- Elder God
Едва преди малко се сетих, че имам чинии за миене, та рекох да я свърша тая работа...
Всичко си беше ОК до момента, в който една чаша ми се взриви в ръцете. Изобщо нямам идея как стана това, просто си я миех и изведнъж стана на няколко парченца... Преди да осъзная какво става, от три места на дясната ми ръка шуртеше кръв. За щастие раните не са дълбоки, де...
Оказа се, че нямам лейкопласт под ръка, та се наложи да запуша течовете с изолирбанд. Пречи ми да си мърдам пръстите. Неприятно е, а още по-неприятното е, че ме мързи и в червата да отида да си купя нормални лепенки.
Всичко си беше ОК до момента, в който една чаша ми се взриви в ръцете. Изобщо нямам идея как стана това, просто си я миех и изведнъж стана на няколко парченца... Преди да осъзная какво става, от три места на дясната ми ръка шуртеше кръв. За щастие раните не са дълбоки, де...
Оказа се, че нямам лейкопласт под ръка, та се наложи да запуша течовете с изолирбанд. Пречи ми да си мърдам пръстите. Неприятно е, а още по-неприятното е, че ме мързи и в червата да отида да си купя нормални лепенки.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
По-лошото е, че найлоновата структура на изолирбанда спарва и раните се радразват. Сериозно, вземи си нещо предвидено за целта.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- RRSunknown
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Изолирбанда го махнах, но не сложих нищо друго. Раните се оказаха съвсем повърхностни драскотини, които спряха да текат след по-малко от минута. Ама като потече кръвта, направо се притесних - от препарата за чиниите щипе и сърби, а и преди няколко дена пък си срязах пръста с нож за хляб, та сега се стреснах доста повече от необходимото...
Предишната рана всъщност беше по-неприятна, но нея поне я третирах както трябва.
Предишната рана всъщност беше по-неприятна, но нея поне я третирах както трябва.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Zeiss_optik
- Arcanist
Олееееееей.... имах същия проблем допреди няколко години.Yan wrote:То лошото е, че аз постоянно си отглеждам нови. В момента уж имам няколко малки в десния бъбрек плюс песъчинки на корем
Но какви са камъните? Ако са калциево-оксалатни - помага водата от извора в местността "Побити камъни" край Варна.
Hemos pasado!