24 Май,Бал,Абитуриенти...ех,спомени....

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Surfer
Scholar

Post by Surfer » Sun May 22, 2005 5:37 pm

Само аз ли завършвам тази година?
Бал-а ми беше вторник на Слънчев бряг.Супер весело беше :D :D
А със изцепки пълно.Много съм доволен.И програмата на дето бяхме беше здрава,а dj-я даже пускаше доста по-малко чалга от колкто очаквах :D .
Само ме подразни, че преди да влезем във вариетето около час и половина си правихме снимки(измръзнах брутално), вече ме има сигурно на 100мб.То само докато ги разгледаш е ужасно дълго.
Костюма ми беше чисто бял със зелена вратовръзка и черни обувки, колкото до тоалетната, спомням си че имаше огледало в предверието. :lol:
Не сме Декарти, Нютони не сме,
за нас науката е тъмен лес
от чудеса.
А сме нормални астрономи - да!
Ловим звезди по тъмни небеса...

Kolibri
Sorcerer

Post by Kolibri » Mon May 23, 2005 8:43 am

Нашия бал беше две вечери и първата беше доста безлична, защото бяхме целия випуск на училището. За сметка на това обаче втората вечер си бяхме само нашия клас и беше адски готино - танци до зори и много кавалери, които се накъсаха да ни подаряват цветя и ги избираха да са точно в цвета на костюмите ни;) Към 6 сутринта половината народ реши, че е грях да не се топнат в морето, след което ентусиазирано хукнаха да закусват и пият кафе. На мен обаче сили не ми бяха останали, така че мероприятието ми убягна. Най-странното е, че точно от тази вечер нямам нито една снимка.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...