Има ли вероятност да я няма, защото нещо не я намирам?Matrim wrote:Преди.Преди или след атаката на Церберус се появява?

- Spoiler: show
Moderator: AlDim
И аз това се чудех ама повчето хора хвалещи тройката са забравили единицата отдавна и всякаква логика им се губи.Изиграх Mass Effect. Много ме смазаха последните 2 часа... МНОГО. Само не разбрах едно - нали като бях на Илос преди да скоча в кондуита ония протиънски изкуствен интелект ми даде няква дейта, с която да прееба рийпарите да си останат там дет са си сега(the dark space) а после Шепард каза, че войната тепърва започва и че трябва да измисли някакъв начин за да върне обрато рийпърите в дарк спейса.. малко не ми стана ясно защо. и другото е - защо сарен беше свързан изцяло с дифенс шийлдовете на Соверин и като го пречуках след като мутира те паднаха.
Точно това лично мен ме вбесява ЗВЕРСКИ. Баси. Не спират с тия намеци, че сме някаква сбирщина пъпчиви ревящи пубери. Нищо, че сигурно повечето от хората, макар че са обидени и вбесени, поддържат добрия тон и комуникират напълно цивилизовано. Нищо, че се дариха 1 торба пари за децата. Не, ние сме лошите гадове, дето само реват. Ебати.The Dragon wrote:Абе истината е че такова единомислие в гейминг комюнитито не бях виждал, а всички се опитват да изкарат оплакващите се някакво vocal minority.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest