Mass Effect 3

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Fri Mar 16, 2012 3:44 pm

Matrim wrote:
Преди или след атаката на Церберус се появява?
Преди.
Има ли вероятност да я няма, защото нещо не я намирам? :roll:
Spoiler: show
Image
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Mar 16, 2012 3:56 pm

Картинката.... :lol:

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Sun Mar 18, 2012 1:28 am

Mass Effect’s Producer Promises ‘We’ll Keep Listening’, and New Content that Brings ‘Closure’

"Throughout the next year, we will support Mass Effect 3 by working on new content. And we'll keep listening, because your insights and constructive feedback will help determine what that content should be. This is not the last you'll hear of Commander Shepard."

Дано това да не е само прах в очите...

:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=467pmIX-oZo

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Mar 18, 2012 1:13 pm

Много ме радват такива въпроси по форумите :lol: :lol: :lol:
Изиграх Mass Effect. Много ме смазаха последните 2 часа... МНОГО. Само не разбрах едно - нали като бях на Илос преди да скоча в кондуита ония протиънски изкуствен интелект ми даде няква дейта, с която да прееба рийпарите да си останат там дет са си сега(the dark space) а после Шепард каза, че войната тепърва започва и че трябва да измисли някакъв начин за да върне обрато рийпърите в дарк спейса.. малко не ми стана ясно защо. и другото е - защо сарен беше свързан изцяло с дифенс шийлдовете на Соверин и като го пречуках след като мутира те паднаха.
И аз това се чудех ама повчето хора хвалещи тройката са забравили единицата отдавна и всякаква логика им се губи.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Sun Mar 18, 2012 3:07 pm

Не искам да обиждам никой, но повечето хора хвалещи тройката.. явно имат много ниски изисквания и очаквания.. да не съм по-груба. Разбира се, никой от тях не може да ми обясни какво се случи накрая и не знаят кое толкова им е харесало.
Сега чета във форумите за поредната глупост (или хинт) - Защо релето в Слънчевата система накрая изпраща светлинки към релето във Viper Nebula (the Alpha Relay)? То нали беше унищожено още в Arrival... :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Mar 18, 2012 3:34 pm

b.t.w. С края на тройката обезислят и целия lore на единиата - за какъв чеп Соверен ще се мъчи да добара цитаделата и да пусне сигнала ако цитаделта командва парада така или иначе - поредната изгубена логика.

Ако надеждата на Биваре е била че хората са късопаметни създания и са забравили какво става в единицата - не им се получава.

Vash
Paragon

Post by Vash » Tue Mar 20, 2012 2:51 pm

Току що я минах.

Fuck Bioware and everything they stand for. Келеши.

Едит:
За мен най-тъпия момент преди края е когато оправяш ситуацията между гет и куарианите. Ако не си събрал достатъчно peace точки, общо взето правиш избор на коя цивилизация да бъде унищожена. И ако избереш гет да оцелеят - това е ПАРАГОН решението. И после всичко е наред - нищо, че роботите са били смятани за пълни врагове от всички останали в галактиката. Нищо, че твоите хора очевидно би трябвало да ти направят проблем, след като са познавали Тали толкова време. Всичко е простено, move on. И самата идея за по-правилен геноцид ми звучи леко малоумно.

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Wed Mar 21, 2012 6:48 pm

TO MASS EFFECT 3 PLAYERS...

Явно ще почакаме до Април за повече информация. :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Mar 21, 2012 10:12 pm

Абе истината е че такова единомислие в гейминг комюнитито не бях виждал, а всички се опитват да изкарат оплакващите се някакво vocal minority.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Wed Mar 21, 2012 10:34 pm

'Няма да кажем на феновете ни че не са прави, но критиците дават много високи оценки на играта.' :D

P.S. Цялото изявление лъха на безцелните политически извинения, в които не признаваш вина за нищо и всъщност се извиняваш колко грешна е опозицията. И, бтв, купете новото ни DLC април месец.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Thu Mar 22, 2012 12:00 am

The Dragon wrote:Абе истината е че такова единомислие в гейминг комюнитито не бях виждал, а всички се опитват да изкарат оплакващите се някакво vocal minority.
Точно това лично мен ме вбесява ЗВЕРСКИ. Баси. Не спират с тия намеци, че сме някаква сбирщина пъпчиви ревящи пубери. Нищо, че сигурно повечето от хората, макар че са обидени и вбесени, поддържат добрия тон и комуникират напълно цивилизовано. Нищо, че се дариха 1 торба пари за децата. Не, ние сме лошите гадове, дето само реват. Ебати.

И тоя изпедерастял дебелак са му платили солидни парички да поговори за нас със снизходителен тон - http://www.destructoid.com/jimquisition ... 4128.phtml

Vash
Paragon

Post by Vash » Thu Mar 22, 2012 2:37 am

Интересно, драмата се разчува и извън геймърските медии:
http://www.bbc.co.uk/news/technology-17458208
http://www.forbes.com/sites/erikkain/20 ... consumers/

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Mar 22, 2012 2:43 am

Добре че не дадох и пари - силно се надявам вече и най-заблудения фенбой на Биоваре да осъзнава че царя е гол.

Тоя от Форбс закова всички проблеми в десятката.

Arlina
E'lir

Post by Arlina » Thu Mar 22, 2012 4:27 am

И аз побеснявам като им чета глупостите.. Чувствам като някоя ревла, а не мога да разбера на кое трябваше да се радвам и кое трябваше да ми хареса в края на играта. А и не е като да имат хиляди страници с комплименти във форума, не знам кой се опитват да заблудят. Истината е, че с този малоумен край успяха да направят нещо, което скоро не се беше случвало - хората автоматично забравиха всички положителни неща.
И като прочета някъде мнение колко е епичен, логичен и прекрасен края ми идва да стрелям на място. Гледам да уважавам чуждото мнение, но в този случай не мога.
Не знам, играта си излезе с успеха, биовар държаха всичко в ръцете си и още не мога да повярвам как оставиха птичето да отлети. :roll:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Mar 22, 2012 7:36 am

Това което е най-смешното е че не познавам един човек за който финалния сикуенс да му допада или да му се струва на място в поредицата.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.