Random stuffec
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Re-forged by Overhaul Games
Overhaul Games has assembled a talented team of artists, programmers and designers to enhance this timeless classic. To remain true to the spirit of the game, the team includes original Baldur’s Gate developers.
Relive the most epic story ever told
Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ and Baldur’s Gate II: Enhanced Edition™ will feature a re-forged version of the Infinity Engine with a variety of modern improvements.
Надъхвам се. По-често трябва да ги правят тия римейкове.
Overhaul Games has assembled a talented team of artists, programmers and designers to enhance this timeless classic. To remain true to the spirit of the game, the team includes original Baldur’s Gate developers.
Relive the most epic story ever told
Baldur’s Gate: Enhanced Edition™ and Baldur’s Gate II: Enhanced Edition™ will feature a re-forged version of the Infinity Engine with a variety of modern improvements.
Надъхвам се. По-често трябва да ги правят тия римейкове.

- armageddon
- Forsaken
Аз съм леко скептичен към римейн на BG. Да, първата част има нужда, но с мода за конверсията към енджина на 2ката нещата се оправят. SoA/ToB са си перфектни и както са си и римейкването им ми се вижда безмислено.
едит : Някои ранни детайли явно са изплували все пак
едит : Някои ранни детайли явно са изплували все пак
Като изключим първата точка (имам нулево желаение да джойнвам нов онлайн дистрибутор), остналото звучи точно като Tutu/BGTrology конверсията.- Beamdog exclusive
- Based off Throne of Bhaal code
- They have the code, so can make updates
- 2D, isometric all the way. This is Infinity Enhanced, not a 3D remake
- Not fully voiced - like the original
- 2nd Ed. AD&D
- Screens next week
- BG3? Part of the "master plan"?
- Keen to support mods ("after all, I lead NWN")
Last edited by armageddon on Fri Mar 16, 2012 1:19 am, edited 1 time in total.
А защо не? Ако подобрят Infinity Engine със съвременни глезотйики, бих го играл с кеф. Любимият ми графичен двигател.armageddon wrote:Аз съм леко скептичен към римейн на BG. Да, първата част има нужда, но с мода за конверсията към енджина на 2ката нещата се оправят. SoA/ToB са си перфектни и както са си и римейкването им ми се вижда безмислено.
- armageddon
- Forsaken
Чак повече от чудесно, просто с модовете играта става играема на по-високи резолюции... Не искам да плюя по тоновете работа, които са свършили пичовете. Модовете са страхотни, но нека и не отписваме римейка. Все пак не се прави от сбирщина абдали, току що хванали франчайза. 100% знаят какво е постигнато от modding community-то и явно са решили, че могат да направят нещо повече. Нека видим и да съдим тогава. Нали ще има шотове скоро?armageddon wrote:Зависи какви съвременни глезотийки ти трябват. На мен ми липсваше по-висока резолюция, но мод за това има и работи перфектно със всички IE игри. И изглеждат повече от чудесно.

- RRSunknown
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
Не съм го отписал римейка - просто съм леко резервиран към него, на етап каквото са обявили (което е меко казано нищо към момента, което ми е мега странно. Очаквах повече детайли покрай анонса).
RRS, доколкото има изненесено инфо към момента, няма да има 100 % озвучени реплики. Ще е интересно дали ще вкарат изобщо нови озвучени диалози или просто ще оставят нещата както са си.
RRS, доколкото има изненесено инфо към момента, няма да има 100 % озвучени реплики. Ще е интересно дали ще вкарат изобщо нови озвучени диалози или просто ще оставят нещата както са си.
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
Защо мислиш че е само епъл. Спокойно може за в бъдеще да се появи и на стийм и на всичко друго.armageddon wrote:That's Apple for youНо определено ако някой ми "свие" апа, за който съм се изръсил каквито и да е кинти, биха хвърчали глави ебаси.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
И още един върло интересен кикстартър.
http://www.kickstarter.com/projects/sto ... anner-saga
Поне това което видях много ми допадна и реших да се разделя с 10-на долара. Все повече се чудя дали да не си направя един пайплайн от кикстартнати заглавия вместо да си пилея парите за АА заглавия със съмнителна стойност (привет СК2, Assassin Creed everything but the ACII и Д3)
http://www.kickstarter.com/projects/sto ... anner-saga
Поне това което видях много ми допадна и реших да се разделя с 10-на долара. Все повече се чудя дали да не си направя един пайплайн от кикстартнати заглавия вместо да си пилея парите за АА заглавия със съмнителна стойност (привет СК2, Assassin Creed everything but the ACII и Д3)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.