Днес по някое време налазвам Gwyn последният бос в играта. Голяма мъка ще е. Гледайки клиповете в тубата, съм на мнение, че това определено е един от най-трудните босове с които съм имал среща.
Във форплея гледам се води дискусия "за" и "против" портването на играта за ПС. Ето и моите две стинки по темата. Ако става въпрос единствено за портването съм напълно ОК. Обаче като знам, че на втората седмица нета ще се наводни с модове, чийтове и трейнъри, които ще убият пълнокръвния експириънс ми се ще да не го правят. Защото докато при конзолите единственият съвет, който можеш да получиш когато 20 пъти умираш на едно и също място е
Try harder, при ПС отговора ще е "еми метни си тоя мод или трейнър и ще го минеш" и съм сигурен, че половината от хлапетата точно така ще играят. Ако не вярвате ето:
С ръка на сърцето казвам, че играта можеше да е велика. Казвам можеше, понеже я играх , но още първото "чукче" ме събори 3-4 пъти, със зор минах ниво 1 и на 2ро вече се отказах И един приятел , който е ти на ти с rpg-та също спря на 2ро ниво Играта е яка, ама най - тъпото нещо, което може да направиш на една игра е да и сложиш very hard режим, който да не може да променяш.. е сори Namco ама това е пълна дебилщина ! Който е минал 50 + RPG-та ще му хареса мазохизма на тази, който не - няма смисъл да я чака.
Обаче като се замисля за PC ще можем да я моднем на Normal mode Тогава по - може да се играе.
Лошото е че и много фенове на RPG-тата я зарязаха.От мойте познати нито един не изигра повече от няколко нива на нея.Един от тях е отявлен фен на RPG жанра ,но дори и той я заряза.Не само че е безсмислено трудна,но и губиш целия прогрес,и следващия път я почваш от начало,което дразни адски.Освем това е неоптимизирана,с грозна графика ,никакви куестове и никаква история.Просто една малоумна грозна игра,която някой болен жълтурко е програмирал така че трябва да си счупиш пада,или екрана на телевизора,или най малко нервите.Еми тая специално игра не си заслужава ядовете.Прекалено дървена е.
Наистина като пукнеш май, беше това, че губиш целият прогрес Скайрима къде , къде по - нависоко лети от това тук.. Ама пак казвам, че на ПС яко ще я моднат и може и да е играема