Подаръци

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Strelok
Paragon

Подаръци

Post by Strelok » Mon Dec 26, 2011 12:01 pm

Тема за подаръци - какво получихте, какво подарихте, доволни ли сте и т.н.

Също така кажете интересни подаръци, които са ви направили впечатление от миинали години. :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Dec 26, 2011 12:14 pm

Ние с моя Сашко го раздаваме без изненади тая година. Аз си поръчах в началото на месеца Fullmetal Panic - всичките сезони, Trigun: Badlands Rumble и целия Basilisk на БД. Бяха намалени до някви стойности като 15 долара и просто НЕ МОЖЕХ да не ги взема.

Сашко си купи ненам колко намалени игри от Стийм (включая Скайрим, който мислех да му купя за рожденния ден, дето е след 4 дена) + няква wireless чекийка, с която да си върже Xbox контролера към компа. Понеже той си задоволи сам всичките капризи, аз съм му взела едно съвсем дребно подаръче, което ще му дам на 30ти и затова няма да го казвам какво е тука.

Отделно, мислим да си купим билети за концерта на Рамшайн във Ванкувър, който ще се състои май месец. Ама сега сме безпарични и затова ще трябва да посъберем пари.

Доволни сме от подаръците си - нали сами сме си ги избрали. На мен разни БДта и аниме бокссети и парафеналия са ми най-любимите подаръци на света, така че е трудно ако ми знаеш вкуса да сгрешиш с подаръка. :mrgreen:

Най-яките ми подаръци винаги са били некупешки. Повечето от тях са от Сашко всъщност. Примерно, беше ми записал блек метъл вариант на "Аз съм мъничко човече" песничката от Педя Човек - лакът брада. Имам някои гениални подаръци от любими хора в България - примерно, портмоне със Зоро или тениска с Чопър. Или книжката ми с политически коректни приказки...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Nebulas
Farmer

Post by Nebulas » Mon Dec 26, 2011 4:41 pm

Предпочитам практични подаръци, от които реално имам нужда или в редки случай (и само ако много добре познавате вкусовете ми) глезотийки, с които да си начеша крастата - примерно Lineage II collector's edition pack. Последното обаче е рядко и скъпо удоволствие - видях един за към $200 на едно летище в САЩ. Като цяло се задоволявам с неща свързани с компютри - тази година си "изпросих" спрей за почистване на монитора. Дребен подарък, но по-добре от 127 чифт ръкавици ...
"Information is the most dangerous explosive known to mankind!"
J.Horovitz

Killua
Ascendent

Post by Killua » Mon Dec 26, 2011 10:39 pm

Аууу, Рамщайн!! Ще е мега якото :mrgreen:
Ние с Жоро се поизложихме тази година и не си бяхме взели нищо до днес (аз всъщност имах нещо организирано със сестрата за него - една книжка за символите, а и той в крайна сметка ми поднесе шоколадче, та не бяхме съвсем капо)
И сега наваксваме - от днес до Нова година всеки ден ще се изненадваме с подаръче под елхата :Д Днес пообиколихме малко моловете и аз му посочих към какви неща да се ориентира :P Иначе неговата изненада за деня беше супер забавна. В последния ден, на 24 декември купихме елха и играчки и взехме две много яки блестящи топки по мое настояване. После измрънках колко жалко, че са само две, наистина много яко седят на елхата! И той като първи подарък ми връчи именно такава една топка, а на картичката пишеше: Защото съм сигурен, че ще ти хареса! Много се смях на подаръка :lol:
shadow dance nikoga ne luje

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 26, 2011 10:54 pm

Image

Мисля след празниците да си самоподаря едно Киндълче за сега, иначе ще се размина с картички и ще подарявам неща когато имам възможност на едната шепа хора, пък и ше е по яко да е е изненадка вместо да изпадам и аз в шибано комерс френзи тия дни с останалите ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

penzata
Forsaken

Post by penzata » Tue Dec 27, 2011 9:48 am

Нощна лампа! Сега вече мога да творя пумия нон-стоп :mrgreen:
The hardest battles are fought in the mind.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Dec 27, 2011 10:23 am

Помия.

Аз получих усмивка по радиото :)
And you can't dance with a devil on your back...

penzata
Forsaken

Post by penzata » Tue Dec 27, 2011 10:28 am

Точно "пУмия" имах в предвид.
The hardest battles are fought in the mind.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Dec 27, 2011 12:10 pm

Т.е. нещо свързано с пуми? :oops:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Wed Dec 28, 2011 7:12 pm

Или нещо свързано с поми?

Получих касетофон за колата, gps за колата и ако бях получил и още нещо за колата, щях да застрелям някой...
Но получих гигантска книга за Леонардо, няколко по- малки книги, фоторамка, на която приятелката ми силно се зарадва, а на мен ми се струва тъпо нещо...
Ем... И едни чорапи получих....

И чакам още! :twisted:

И тази година никой не ми подари шоколад... Те не разбират :(
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Dante
Mistborn

Post by Dante » Thu Dec 29, 2011 1:38 pm

Нищо от нашите за ента подред година. Парите под елхата ми стигнаха за един бар и едно кино :lol: Ама те и без това достатъчно пари ми дават всяка седмица като съм в София. От любимата пък получих машинка за бръснене и съм доволен.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Thu Dec 29, 2011 5:13 pm

Нищо, заради 2 по химия и физика. :lol:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 03, 2012 2:36 pm

Джими Кимел и ''подаръци'' за децата :D

http://www.youtube.com/watch?v=q4a9CKgL ... ture=share
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Dante
Mistborn

Post by Dante » Wed Jan 04, 2012 4:10 am

Claymore47_Fen wrote:Нищо, заради 2 по химия и физика. :lol:
Ти на колко си години?
А вашите в кой век са?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jan 04, 2012 6:54 am

Аз одобрявам поведението на "неговите". Мое ли 2-ка по химия точно! :lol:
Срамота!!!