Ние с моя Сашко го раздаваме без изненади тая година. Аз си поръчах в началото на месеца Fullmetal Panic - всичките сезони, Trigun: Badlands Rumble и целия Basilisk на БД. Бяха намалени до някви стойности като 15 долара и просто НЕ МОЖЕХ да не ги взема.
Сашко си купи ненам колко намалени игри от Стийм (включая Скайрим, който мислех да му купя за рожденния ден, дето е след 4 дена) + няква wireless чекийка, с която да си върже Xbox контролера към компа. Понеже той си задоволи сам всичките капризи, аз съм му взела едно съвсем дребно подаръче, което ще му дам на 30ти и затова няма да го казвам какво е тука.
Отделно, мислим да си купим билети за концерта на Рамшайн във Ванкувър, който ще се състои май месец. Ама сега сме безпарични и затова ще трябва да посъберем пари.
Доволни сме от подаръците си - нали сами сме си ги избрали. На мен разни БДта и аниме бокссети и парафеналия са ми най-любимите подаръци на света, така че е трудно ако ми знаеш вкуса да сгрешиш с подаръка.
Най-яките ми подаръци винаги са били некупешки. Повечето от тях са от Сашко всъщност. Примерно, беше ми записал блек метъл вариант на "Аз съм мъничко човече" песничката от Педя Човек - лакът брада. Имам някои гениални подаръци от любими хора в България - примерно, портмоне със Зоро или тениска с Чопър. Или книжката ми с политически коректни приказки...