Споделете пак
Moderator: Moridin
Хванах някакъв гаден канадски грип, който ме държи вече седмица и не пуска. С американските такива съм свикнал, но канадските ме повалят в момента в който си подам носа при тях. Вчера даже на работа ходих (по собствено усмотрение това, не че някой ме е задължил).
На всичко отгоре днес нямам минутка спокойствие вкъщи, защото книгите на Лина са излезли на трето място в някаква класация по фентъзи продажби на френския амазон. Мартин, Мартин, Лина Мерил, Джордан, Мартин, Толкин е шестицата. Весело. Само дето аз искам да играя Скайрим, а не да правя скрийншоти.
На всичко отгоре днес нямам минутка спокойствие вкъщи, защото книгите на Лина са излезли на трето място в някаква класация по фентъзи продажби на френския амазон. Мартин, Мартин, Лина Мерил, Джордан, Мартин, Толкин е шестицата. Весело. Само дето аз искам да играя Скайрим, а не да правя скрийншоти.
Току-що ми се обади човек, който поиска от мен да го свържа със Симеон Дянков, защото бил написал песен за него (и сам я изпълнявал и продуцирал) и смятал, че ще се зарадва човекът...
...
...
Дадох му телефон на протокола, а той попита не можело ли все пак личен...
Като го гугълнах се оказа, че бил дърводелец и "атракция" (това вероятно е някакъв евфемизъм) на Пирин фолк.
...
...
Дадох му телефон на протокола, а той попита не можело ли все пак личен...
Като го гугълнах се оказа, че бил дърводелец и "атракция" (това вероятно е някакъв евфемизъм) на Пирин фолк.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Zeiss_optik
- Arcanist
Рибка прешъсссс 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Днеска следобед отивам да купя една кутия цигари за майка ми от "Фантастико". Решавам да взема и една буца гаден лепкав бял продукт, дето доста хора го бъркат със сирене. Принципно го харесвам много, всъщност, особено намазано на препечена филийка.
Отивам на касата, касиерът почва да ми смята покупките и ТРЯС! Хиляда и седемстотин лева сметка... Блещя се в касовия апарат и се чудя какво става. Касиерът и той се чуди... Прави сметката отново. Същото. Зад мен се събира опашка и почва да нервничи... Касиерът повиква някаква по опитна касиерка да погледне какво става. Тя почва да човърка нещо по касовия апарат. Нито знам какво, нито ме интересува, всъщност.
Оказа се, че касиерът ми е отчел "сиренето" вместо като четиристотин грама, като четиристотин килограма...
Отивам на касата, касиерът почва да ми смята покупките и ТРЯС! Хиляда и седемстотин лева сметка... Блещя се в касовия апарат и се чудя какво става. Касиерът и той се чуди... Прави сметката отново. Същото. Зад мен се събира опашка и почва да нервничи... Касиерът повиква някаква по опитна касиерка да погледне какво става. Тя почва да човърка нещо по касовия апарат. Нито знам какво, нито ме интересува, всъщност.
Оказа се, че касиерът ми е отчел "сиренето" вместо като четиристотин грама, като четиристотин килограма...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Мдаам, стаат грешки. Мене пък ме дигнаха да търча сутринта до Кауфланда за Примоция родата, за да се окаже че е утре... иначе поне намерих във Фантастико качествено сурово шкембе за чорба и тия дни грипа и хората далеч от мене
.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Е те т'ва е, дами и господа, драги телевизионни зрители и радиослушатели! Признавам, че съм удивен и омаян! В досегашната ми петнайсетгодишна професионална кариера не бях чувал за такова нещо 
В деня на коледното парти шефовете ни го отмениха.
Мдам.
Повод, разбира се, имаше - няколко души от един от екипите казаха, че имат твърде много работа, която трябва да бъде свършена днес и утре и няма да могат да дойдат. Шефовете* решиха, че ще проявят солидарност и "някак си няма да е добре всички ние да празнуваме, пък те да работят" - и буквално в последния момент, два часа преди тръгването на автобуса, който да отведе половината хора от единия град в другия, казаха, че цялото нещо се отменя. А най-забавното е, че истинската причина, другият аргумент, изобщо не остана неизказан, не беше дори полуизказан, ами направо си беше казано в прав текст "а пък то, таковата, абе и без това и всички останали, не само този екип, имат доста работа за днес и утре и не е ясно точно как ще я свършат". Да. Имаше го. Веднага след другото.
Е т'ва е. Споделих. Сега се връщам към Guitar Hero-то
* Все пак да спомена, че това не са моите шефове, а шефовете на институцията, в която съм командирован за няколко месеца като консултант. Абе забавно е всъщност

В деня на коледното парти шефовете ни го отмениха.
Мдам.
Повод, разбира се, имаше - няколко души от един от екипите казаха, че имат твърде много работа, която трябва да бъде свършена днес и утре и няма да могат да дойдат. Шефовете* решиха, че ще проявят солидарност и "някак си няма да е добре всички ние да празнуваме, пък те да работят" - и буквално в последния момент, два часа преди тръгването на автобуса, който да отведе половината хора от единия град в другия, казаха, че цялото нещо се отменя. А най-забавното е, че истинската причина, другият аргумент, изобщо не остана неизказан, не беше дори полуизказан, ами направо си беше казано в прав текст "а пък то, таковата, абе и без това и всички останали, не само този екип, имат доста работа за днес и утре и не е ясно точно как ще я свършат". Да. Имаше го. Веднага след другото.
Е т'ва е. Споделих. Сега се връщам към Guitar Hero-то

* Все пак да спомена, че това не са моите шефове, а шефовете на институцията, в която съм командирован за няколко месеца като консултант. Абе забавно е всъщност

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.