Май има някакъв проблем във форума...

Пишете за оплаквания, въпроси и/или предложения по форума. Или недейте...

Moderator: Moridin

Trip
Moderator

Post by Trip » Sun Dec 04, 2011 10:44 am

Да, и точно заради тоя тон те трих. Хлапе, като ще ми истеризираш, прави ми го на лични, ако обичаш, или на личните на други модератори или админи. Стига си се сополивил, окей?

annorion
E'lir

Post by annorion » Sun Dec 04, 2011 10:55 am

Trip wrote:Да, и точно заради тоя тон те трих. Хлапе, като ще ми истеризираш, прави ми го на лични, ако обичаш, или на личните на други модератори или админи. Стига си се сополивил, окей?
Честно казано нямах търпение да влезеш в ролята на ранената бяла птица. С този си пост пак си надскачаш правата. Това че ника ти е зелен, а на другите хора не, не означава, че можеш да им триеш постовете, когато не ти харесват.

Сега ще ти кажа и едно златно правило, за да не изглеждаш като клоун в интернет, както изглеждаш точно сега. Никога не пиши на отсрещният това, което не би му казал на живо. Така че спри да ми се пениш и да ми маниерничиш, и се дръж като мъж, а не като някое хлапе, което наскоро си е получило модераторската значка, и си я развява като играчка, на която още не се е нарадвала. Не си падам и да казвам това, което ще кажа сега, но си го търсиш. Тук имаш зелена значка и си мислиш, че можеш да ми говориш с фрази като "сополиш се", но при една евентуална среща на свещи, мисля, че безпроблемно бих уредил да се понасълзиш и посополиш.

И да смешен си. Може да ме баннат за обиди, но няма да търпя смешник като теб да си прави своеволия с мен, само защото някой е решил да му даде модераторски права.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 04, 2011 11:44 am

Следващия който го вади ГОЛЕМ на публичния форум ще ми кацне на иронията. Използвайте лични съобщения, ако не ви минава бързо. Най добре бройте до +08328283. Никой тук не е достатъчно малък за да си изпуска самоконтрола публично. Не се трие, цепят се теми и в Прането, за да е културно. Тва и аз по трудния начин го научих, за тва и не съм админ отдавна :).

annorion wrote: Сега ще ти кажа и едно златно правило, за да не изглеждаш като клоун в интернет, както изглеждаш точно сега. Никога не пиши на отсрещният това, което не би му казал на живо.
Добро правило, за съжаление ограничено. Тези приказки не правят чест и на живо освен в Пернишка дискотека. "Мълчанието е злато" идва преди твойто. :). Обещавам, тъй като си знам стоката да черпя питие по избор първия, който миряса. :beer:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Dec 04, 2011 12:40 pm

на мен ми изчезна пост в абсурдистана, и два в гейм секцията преди тези които явно ги е изтрил Трип , затова се зачудих. Освен това ме разлогваше по случаен принцип.

Принципно Роланд и Ян винаги са ми писали ЛС при модерация с предупреждения та затова се учудих че няма.

П.С.
Учудвам се че все пак
QF Eternal and Holy Truth!!!
не се счита за очеизбождащ тролинг и стои , а моя пост който имаше същото значение е изтрит като тролинг.

Trip
Moderator

Post by Trip » Sun Dec 04, 2011 1:05 pm

Естествено, че не е тролинг....

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Dec 04, 2011 1:29 pm

Всъщност е спам. Ами не се сдържах. Бях почнала да пиша нещо в същия дух, но пет-шест пъти го трих, щото да не обидя тоя, да не обидя оня, да не засегна не знам кого, та когато Ники написа това, не се сдържах да не се подпиша под него. Пък ако чак толкоз ви пречи, махнете го. Но да си знаете, че поддържам мнението на Ники.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Vash
Paragon

Post by Vash » Sun Dec 04, 2011 4:25 pm

Добре де, аз и РСС отговаряхме на анорион, който очевидно трябваше да бъде изтрит. Беше логично да се махнат и нашите, не виждам защо трябва да продължава драмата тук.

"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jan 22, 2012 11:58 am

Добре де, само при мен ли пада всеки ден поне по 1-2 пъти сайта хостинга?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sun Jan 22, 2012 2:46 pm

Хмф. Вече имам добра представа за това къде бих могъл да го преместя, проучвам още малко, но и това нищо чудно да се случи по някое време.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Jan 22, 2012 6:30 pm

Абе, при мен не е чак всеки ден, дори всяка седмица не е, да не е в някакви специфични часове?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jan 22, 2012 7:23 pm

Не съм засичал, но за да ми направи впечатление... днеска 2 пъти като се има предвид че не седя цял ден в форума, може и при мен да е по-често де.

ей са нямаше половин час нейде понеделнишки в 11...

и пак в 1 докато преглеждам, и фтп не става връзката. много ама много е време да ги сменим явно.

Status: Resolving address of shadowdance.info
Status: Connection attempt failed with "EAI_NODATA - No address associated with nodename".
Error: Could not connect to server

едит...
интересно днеска никакви проблеми пък...

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Mon Mar 19, 2012 11:21 pm

Как се прави [quote=човек/] точно?

bsb
Paragon

Post by bsb » Mon Mar 19, 2012 11:35 pm

Mindcrime wrote:Как се прави
човек/ wrote: точно?
С бутона за целта в горния десен ъгъл на цитираното мнение.
Освен ако нямаш предвид нещо съвсем друго.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Mon Mar 19, 2012 11:59 pm

bsb wrote:
Mindcrime wrote:Как се прави
човек/ wrote: точно?
С бутона за целта в горния десен ъгъл на цитираното мнение.
Освен ако нямаш предвид нещо съвсем друго.
Не имам предвид че съм цитирал един човек и след това искам да цитирам друг - явно за втория трябва да направя второ
ама искам да се вижда кой цитирам, а не че просто куотвам с

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Mar 20, 2012 12:09 am

Moridin wrote:quote = "imeto"
This is it. Ground zero.