Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
Честно казано нямах търпение да влезеш в ролята на ранената бяла птица. С този си пост пак си надскачаш правата. Това че ника ти е зелен, а на другите хора не, не означава, че можеш да им триеш постовете, когато не ти харесват.Trip wrote:Да, и точно заради тоя тон те трих. Хлапе, като ще ми истеризираш, прави ми го на лични, ако обичаш, или на личните на други модератори или админи. Стига си се сополивил, окей?
Сега ще ти кажа и едно златно правило, за да не изглеждаш като клоун в интернет, както изглеждаш точно сега. Никога не пиши на отсрещният това, което не би му казал на живо. Така че спри да ми се пениш и да ми маниерничиш, и се дръж като мъж, а не като някое хлапе, което наскоро си е получило модераторската значка, и си я развява като играчка, на която още не се е нарадвала. Не си падам и да казвам това, което ще кажа сега, но си го търсиш. Тук имаш зелена значка и си мислиш, че можеш да ми говориш с фрази като "сополиш се", но при една евентуална среща на свещи, мисля, че безпроблемно бих уредил да се понасълзиш и посополиш.
И да смешен си. Може да ме баннат за обиди, но няма да търпя смешник като теб да си прави своеволия с мен, само защото някой е решил да му даде модераторски права.
Следващия който го вади ГОЛЕМ на публичния форум ще ми кацне на иронията. Използвайте лични съобщения, ако не ви минава бързо. Най добре бройте до +08328283. Никой тук не е достатъчно малък за да си изпуска самоконтрола публично. Не се трие, цепят се теми и в Прането, за да е културно. Тва и аз по трудния начин го научих, за тва и не съм админ отдавна
.
. Обещавам, тъй като си знам стоката да черпя питие по избор първия, който миряса. 

Добро правило, за съжаление ограничено. Тези приказки не правят чест и на живо освен в Пернишка дискотека. "Мълчанието е злато" идва преди твойто.annorion wrote: Сега ще ти кажа и едно златно правило, за да не изглеждаш като клоун в интернет, както изглеждаш точно сега. Никога не пиши на отсрещният това, което не би му казал на живо.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
на мен ми изчезна пост в абсурдистана, и два в гейм секцията преди тези които явно ги е изтрил Трип , затова се зачудих. Освен това ме разлогваше по случаен принцип.
Принципно Роланд и Ян винаги са ми писали ЛС при модерация с предупреждения та затова се учудих че няма.
П.С.
Учудвам се че все пак
Принципно Роланд и Ян винаги са ми писали ЛС при модерация с предупреждения та затова се учудих че няма.
П.С.
Учудвам се че все пак
не се счита за очеизбождащ тролинг и стои , а моя пост който имаше същото значение е изтрит като тролинг.QF Eternal and Holy Truth!!!
Всъщност е спам. Ами не се сдържах. Бях почнала да пиша нещо в същия дух, но пет-шест пъти го трих, щото да не обидя тоя, да не обидя оня, да не засегна не знам кого, та когато Ники написа това, не се сдържах да не се подпиша под него. Пък ако чак толкоз ви пречи, махнете го. Но да си знаете, че поддържам мнението на Ники.
Добре де, само при мен ли пада всеки ден поне по 1-2 пъти сайта хостинга?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не съм засичал, но за да ми направи впечатление... днеска 2 пъти като се има предвид че не седя цял ден в форума, може и при мен да е по-често де.
ей са нямаше половин час нейде понеделнишки в 11...
и пак в 1 докато преглеждам, и фтп не става връзката. много ама много е време да ги сменим явно.
Status: Resolving address of shadowdance.info
Status: Connection attempt failed with "EAI_NODATA - No address associated with nodename".
Error: Could not connect to server
едит...
интересно днеска никакви проблеми пък...
ей са нямаше половин час нейде понеделнишки в 11...
и пак в 1 докато преглеждам, и фтп не става връзката. много ама много е време да ги сменим явно.
Status: Resolving address of shadowdance.info
Status: Connection attempt failed with "EAI_NODATA - No address associated with nodename".
Error: Could not connect to server
едит...
интересно днеска никакви проблеми пък...
bsb wrote:Не имам предвид че съм цитирал един човек и след това искам да цитирам друг - явно за втория трябва да направя второMindcrime wrote:Как се правиС бутона за целта в горния десен ъгъл на цитираното мнение.човек/ wrote: точно?
Освен ако нямаш предвид нещо съвсем друго.ама искам да се вижда кой цитирам, а не че просто куотвам с