One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Nov 10, 2011 1:29 am

И аз не те разбирам...

И имам проблем с изявления като "трябва", "не трябва" и "очевидна грешка". Замести ги с "харесва ми", "не ми харесва" и ще си спестим големи количества натопорчена логорея.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Rashugun
Merchant

Post by Rashugun » Thu Nov 10, 2011 10:53 am

То когато Луфи (по ОП логика) не трябва да може да се прехапе, просто не трябва да може. :)

Интересен е обаче фактът, че в чуждестранен форум за манга ми се е случвало да споря в дискусии, леещи се със страници и страници с 25+ годишни хора за подробностите в ОП и Наруто. Които не са били някви западнали ноу-лайфъри или сорт оф, а съвсем интелигентни младежи... Може би просто не ни е все тая. :?

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Thu Nov 10, 2011 4:43 pm

След като се хабим да пишем 50 страници тема за ОП, явно не ни е все тая и тук :D.

Суперновите като малки - много добре ми идват след маратонстването със Шабонди арка :D.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Nov 10, 2011 6:33 pm

Мда, аз написах ония 3 чаршафа щото съм една безкрайно непретенциозна персона, на която й трябва само да й е шаренко пред очите и хората да се бият с тупаници-тупаници-тупаници. :lol:

Сладур! :lol:

На нас ни пука за тва, което наричаш детайли, когато има смисъл да ни пука за тях. В ОП няма смисъл да ни пука за тях, очевидно е от идеята и духа на анимето. В Хънтъра и Наруто има. It's that simple.

За прехапването на Люфи ти дадох поне 2 начина, които могат да го обяснят по ОП логика. Не са канон, щото Ода не ги е потвърдил. Ода не ги е потвърдил и няма да ги потвърди, щото не прави такава манга. Той даже се гаври от време на време с похвата. Прекрасен пример за това беше реакцията на Люфи и Зоро, когато Нами им обясни пиниза със сапуненото покритие на кораба (в последния засега излязъл епизод). Умрех си от смех - ето ти в 30 секунди концентрирано всичкото това обяснение, дето се утрепах да ти пиша.

@Cruelty - много са сладки! :D

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Nov 16, 2011 10:26 pm

WTF, що беше толкоз кратък тоз чаптър :o Тъкмо ми стана интересно, въздъх :( Най-култовият момент беше как им светнаха очите на Узоп и Чопър като видяха на Франки лазера, кретениии :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 16, 2011 10:30 pm

Нееее Чопър как се гъне в убер монстър формата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Nov 16, 2011 11:07 pm

А Зоро колко е яяяяккк 8-)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 16, 2011 11:26 pm

Еейййййй... Ебати тъпата тупаници-тупаници-тупаници битка! И ква поука получихме от нея? Че колкото повече, толкова повече? А Санджи що не изгаря целия сега с тая техника? И тоя блоу-фиш мермен как можа да се надуе толкова при ограниченото количество въздух на острова? И на Усоп що веднага му изникват разните растения от семената? И що не ни показаха Чопър как си синтезира и тества ръмбъл боловете? А Зоро откъде я извади са тая техника? И Франки как може да произведе лазер на базата на кока-кола - за да се захрани един такъв лъч, ще са нужни 9127.18 литра кола поне?
:lol: :lol: :lol:

Много як чаптър - нямам търпение да я видя анимирана тая супер едностранчива масакра.

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Thu Nov 17, 2011 9:09 am

Амели :rofl: :rofl:

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Thu Nov 17, 2011 1:00 pm

Не беше кратък чаптъра - почти всички страници бяха двойни. :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 21, 2011 6:21 am

Strelok wrote:Изгледах 11-тия филм - One Piece 3D: Mugiwara Chase, само че не на 3д. Еми филм всъщност е силно казано, защото беше само 30 минути. Героите ми бяха малко странни анимирани така, но пък някои от пейзажите бяха готини. Историята беше посредствена.
И аз го видях - доста сладурско филърче. Анимацията беше малко като на евтина видео игра, ама въпреки това битките и екшънът радваха. Нещо любимите ми мъже не изглеждаха особено хубави в 3Д, ама на жените, Чопър, Франки и Усоп им стоеше добре. Приятна и неангажираща шаренийка. Има още една такава, трябва да я видя и нея.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 23, 2011 3:05 pm

Мдаам нищо неочаквано за финала на екшъна с Ноа, леко антиепично ама пак де кеф. От сума време я чакаме Ширахоши да свърши нещо полезно :roll: .
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Nov 23, 2011 3:07 pm

Крайно време беше :)
Франки: Чопър, я се посмали! :rofl: Кретен!

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Wed Nov 23, 2011 4:58 pm

Нелош чаптър, ама доста къс.
Mushu wrote: Франки: Чопър, я се посмали! :rofl: Кретен!
:lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 30, 2011 6:07 pm

Добрее, мина екшъна... скоро няма да има толкоз пари правителството да им плати wanted-а :). Джинбей рулз. Ама Карибу ми обра точките къф е простак нагъл ;)