One Piece - сапунките могат да са добри
То когато Луфи (по ОП логика) не трябва да може да се прехапе, просто не трябва да може.
Интересен е обаче фактът, че в чуждестранен форум за манга ми се е случвало да споря в дискусии, леещи се със страници и страници с 25+ годишни хора за подробностите в ОП и Наруто. Които не са били някви западнали ноу-лайфъри или сорт оф, а съвсем интелигентни младежи... Може би просто не ни е все тая.

Интересен е обаче фактът, че в чуждестранен форум за манга ми се е случвало да споря в дискусии, леещи се със страници и страници с 25+ годишни хора за подробностите в ОП и Наруто. Които не са били някви западнали ноу-лайфъри или сорт оф, а съвсем интелигентни младежи... Може би просто не ни е все тая.

След като се хабим да пишем 50 страници тема за ОП, явно не ни е все тая и тук
.
Суперновите като малки - много добре ми идват след маратонстването със Шабонди арка
.

Суперновите като малки - много добре ми идват след маратонстването със Шабонди арка

We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
Мда, аз написах ония 3 чаршафа щото съм една безкрайно непретенциозна персона, на която й трябва само да й е шаренко пред очите и хората да се бият с тупаници-тупаници-тупаници.
Сладур!
На нас ни пука за тва, което наричаш детайли, когато има смисъл да ни пука за тях. В ОП няма смисъл да ни пука за тях, очевидно е от идеята и духа на анимето. В Хънтъра и Наруто има. It's that simple.
За прехапването на Люфи ти дадох поне 2 начина, които могат да го обяснят по ОП логика. Не са канон, щото Ода не ги е потвърдил. Ода не ги е потвърдил и няма да ги потвърди, щото не прави такава манга. Той даже се гаври от време на време с похвата. Прекрасен пример за това беше реакцията на Люфи и Зоро, когато Нами им обясни пиниза със сапуненото покритие на кораба (в последния засега излязъл епизод). Умрех си от смех - ето ти в 30 секунди концентрирано всичкото това обяснение, дето се утрепах да ти пиша.
@Cruelty - много са сладки!

Сладур!

На нас ни пука за тва, което наричаш детайли, когато има смисъл да ни пука за тях. В ОП няма смисъл да ни пука за тях, очевидно е от идеята и духа на анимето. В Хънтъра и Наруто има. It's that simple.
За прехапването на Люфи ти дадох поне 2 начина, които могат да го обяснят по ОП логика. Не са канон, щото Ода не ги е потвърдил. Ода не ги е потвърдил и няма да ги потвърди, щото не прави такава манга. Той даже се гаври от време на време с похвата. Прекрасен пример за това беше реакцията на Люфи и Зоро, когато Нами им обясни пиниза със сапуненото покритие на кораба (в последния засега излязъл епизод). Умрех си от смех - ето ти в 30 секунди концентрирано всичкото това обяснение, дето се утрепах да ти пиша.
@Cruelty - много са сладки!

Нееее Чопър как се гъне в убер монстър формата

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Еейййййй... Ебати тъпата тупаници-тупаници-тупаници битка! И ква поука получихме от нея? Че колкото повече, толкова повече? А Санджи що не изгаря целия сега с тая техника? И тоя блоу-фиш мермен как можа да се надуе толкова при ограниченото количество въздух на острова? И на Усоп що веднага му изникват разните растения от семената? И що не ни показаха Чопър как си синтезира и тества ръмбъл боловете? А Зоро откъде я извади са тая техника? И Франки как може да произведе лазер на базата на кока-кола - за да се захрани един такъв лъч, ще са нужни 9127.18 литра кола поне?
Много як чаптър - нямам търпение да я видя анимирана тая супер едностранчива масакра.

Много як чаптър - нямам търпение да я видя анимирана тая супер едностранчива масакра.
И аз го видях - доста сладурско филърче. Анимацията беше малко като на евтина видео игра, ама въпреки това битките и екшънът радваха. Нещо любимите ми мъже не изглеждаха особено хубави в 3Д, ама на жените, Чопър, Франки и Усоп им стоеше добре. Приятна и неангажираща шаренийка. Има още една такава, трябва да я видя и нея.Strelok wrote:Изгледах 11-тия филм - One Piece 3D: Mugiwara Chase, само че не на 3д. Еми филм всъщност е силно казано, защото беше само 30 минути. Героите ми бяха малко странни анимирани така, но пък някои от пейзажите бяха готини. Историята беше посредствена.
Мдаам нищо неочаквано за финала на екшъна с Ноа, леко антиепично ама пак де кеф. От сума време я чакаме Ширахоши да свърши нещо полезно
.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Добрее, мина екшъна... скоро няма да има толкоз пари правителството да им плати wanted-а
. Джинбей рулз. Ама Карибу ми обра точките къф е простак нагъл