Аз се отказах да чета в момента, когато жената и децата на горкия фермер се превърнали в рапични стръкове вкоренени на двора...Marfa wrote:Григор Гачев за причините за земетресението оня ден.(Пропуснал е обаче да разгледа и вината на ваксините, но предполагам, че е бил сплашван и се е отказал.
)
Споделете пак
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Благодаря. Радвам се, че ти харесват.Amelia wrote:Бе хич не са лоши. Особено Сторм-а. Много прилепчиво мотивче има там. Браво! Продължавай в същия дух!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Между другото, Григор не е прав. Причината за земетресението се нарича Чък Норис. С него, Бойко Борисов, Цвъ Цвъ, Ицето Стоичков и останалия каст на Expendables 2 на една територия, мъжествената мъжественост в страната достига критичната си маса и скоро Земята или ще имплодира, или ще експлодира. ГМО рапицата е некъв фонов шум на това...Marfa wrote:Григор Гачев за причините за земетресението оня ден.(Пропуснал е обаче да разгледа и вината на ваксините, но предполагам, че е бил сплашван и се е отказал.
)
Погледнете сега тва и ми кажете може ли няква ГМО рапица да се бори с него:

- Interpreter
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Шварци е. Ей тва е кастът на Expendables 2.
http://www.imdb.com/title/tt1764651/
Ако тва всичкото се събере на нашите мизерни 111000 квадрата, не тевтонични плочи ще се приплъзват, ми цялата слънчева система ще се размести.
Някога така сигур са си отишли донозаврите....
http://www.imdb.com/title/tt1764651/
Ако тва всичкото се събере на нашите мизерни 111000 квадрата, не тевтонични плочи ще се приплъзват, ми цялата слънчева система ще се размести.
Някога така сигур са си отишли донозаврите....
- tigermaster
- Elder God
Вече са в България, бтв. Чък Норис, Сталоун, Шварценегер, Стейтъм и т.н. Има снимки в "Телеграф".
Last edited by tigermaster on Thu Oct 13, 2011 11:14 pm, edited 1 time in total.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Interpreter
- Forsaken
- tigermaster
- Elder God
Честит първи сняг, бтв.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
подкрепям амелия. Fight не ме изкефи толкова, но Storm е перфе. Представям си го като някакъв злобен дръм едн бейс или дъбстеп микс колко ще е яко.tigermaster wrote:Благодаря. Радвам се, че ти харесват.Amelia wrote:Бе хич не са лоши. Особено Сторм-а. Много прилепчиво мотивче има там. Браво! Продължавай в същия дух!
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
iPod-ът ми понякога ме шашка
Вървя си тази сутрин по улиците на Будапеща и shuffle-ът ми пуска първо "The Girl With Pearl's Hair" (оригиналът на унгарците Омега, не гълъбите на Scorpions
), а после - веднага след това - парче на Anima Sound System. Добре де, телефонът ми знае, че съм в Унгария, iPod-ът как е разбрал?! 
...а после реши след "Wenches and Mead" на Alestorm да покаже, че знае какво е контраст, с "Midnight Serenade" на Глен Милър. Не, не ме приспа - напротив - разсмя ме
...а после реши след "Wenches and Mead" на Alestorm да покаже, че знае какво е контраст, с "Midnight Serenade" на Глен Милър. Не, не ме приспа - напротив - разсмя ме
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.