Хванах се да наваксам с анимето. Таман свърших Импел Даун арка, който изгледах с превъртане на частите с Бъги и Мр.3, че ми бяха непоносими. Тъжно е, когато се опитат да раздуят анимето с хумор, който не е писан от Ода. Много е тъжно.
Как да е, Импел Дауна, който отчитам като най-тъпия арк след оня с капитан Куро отпреди 500 епизода, накрая взе даже да ме кефи и
- Spoiler: show
- сега ми е много мъчно за Бон-чан. Освен това искам да изкажа задоволство от факта, че отново гледаме Крокодила. Много ме кефи - мяза на някъв мафиотски дон. Обожавам умението му и имената на атаките му. Той и много яко ги избоботва. Тук ги няма доста от тия, които видяхме в Арабаста, ама аз си ги спомням с топлота... ДЕЗААТО СПАДА!!! ДЕЗААТО ДЖИРАЗОЛЕ!!! Някво мега яко е на италиански, таковата!
Сега да видим на кво мяза клането на Маринфорд. Ейс е тъжен, бит и изтощен - много ми е мъчно.
едит: Размазва още от първите епизоди. ОМГ, ебаси гениалния арк!!!
едит2:
- Spoiler: show
- АААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! ЗОАН ФЕНИКС Е ПО-ЯКО ДОРИ ОТ ЗОАН Т-РЕКС!!!!!!!!! СУГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЪЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЪЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЪЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!
Бахти разкошотията е да ги видиш анимирани тия неща...