One Piece - сапунките могат да са добри

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 22, 2011 9:33 am

Е чакаме и Ширахоши да си развие суперпауъра, кво по мотивиращо от кораба :) :mrgreen: Ще се попроточат битките поне 2 глави ама няма лошо, Кофти, че изпълненията на рибоците са леко безинтересни до сега, нещо ме съмнява да има пълноценна драма и напрежение... общо взето им е отредена ролята на първите булиис срещащи героя сдобил суперсили, дамек няма кво да се спираме на тях подорбно :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Sep 28, 2011 11:21 pm

Добре де, как съм проспала момента, че няма да има ОП тази седмица :shock: Заспала работа това моето :(

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Sep 29, 2011 5:19 am

Споко, и аз не знаех и си го чаках... :cry: :cry: :cry:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 29, 2011 5:37 pm

Е аз като знаех да не ми е по готино :(. Не му се полага почивка баш сега! :neutral:

От друга страна анимето приключи този арк. Следващата серия почва купона в архипелага. :metal:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Oct 02, 2011 10:21 am

http://www.youtube.com/watch?v=Wbc4y2rs ... re=related

Подбрани шутове на Санджи. Прекрасен е! :cry:

Oui. Je suis garbage.

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Sun Oct 02, 2011 11:27 am

Доживях да видя новия арк в анимето! :D

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Oct 04, 2011 4:48 am

Хванах се да наваксам с анимето. Таман свърших Импел Даун арка, който изгледах с превъртане на частите с Бъги и Мр.3, че ми бяха непоносими. Тъжно е, когато се опитат да раздуят анимето с хумор, който не е писан от Ода. Много е тъжно.

Как да е, Импел Дауна, който отчитам като най-тъпия арк след оня с капитан Куро отпреди 500 епизода, накрая взе даже да ме кефи и
Spoiler: show
сега ми е много мъчно за Бон-чан. Освен това искам да изкажа задоволство от факта, че отново гледаме Крокодила. Много ме кефи - мяза на някъв мафиотски дон. Обожавам умението му и имената на атаките му. Той и много яко ги избоботва. Тук ги няма доста от тия, които видяхме в Арабаста, ама аз си ги спомням с топлота... ДЕЗААТО СПАДА!!! ДЕЗААТО ДЖИРАЗОЛЕ!!! Някво мега яко е на италиански, таковата!
Сега да видим на кво мяза клането на Маринфорд. Ейс е тъжен, бит и изтощен - много ми е мъчно.

едит: Размазва още от първите епизоди. ОМГ, ебаси гениалния арк!!!
едит2:
АААААААААААААААААА!!!!!!!!!!! ЗОАН ФЕНИКС Е ПО-ЯКО ДОРИ ОТ ЗОАН Т-РЕКС!!!!!!!!! СУГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЪЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЪЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЪЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!
Бахти разкошотията е да ги видиш анимирани тия неща... :cry: :cry: :cry:

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Oct 05, 2011 7:12 am

Не знам дали е останал някой дето да може да се спойлне от тоя ми пост, ама аре, ще туря спойлер за всеки случай:
Масакрата свърши. Сцепих се от рев.
Тук Ейс ми хареса повече от в мангата - някак бяха овладяли прекомерните количества сълзи и сополи.

Акайну беше много зловещ. Като питбул, мамка му, захапва и не пуска. Единствената работлива, мотивирана и безпардонна маринка. Кизару се лигави, а Аокижи го мързи да гледа. Ама тоя не прощава...

Белобрадият е велик, епичен, гениален, съвършен. Поклон!
Същото за Шанкс - баси колко невероятно як е. Кво присъствие има! Искам да го гледам още много. Искам гигантически арк посветен само на него.

Попроменили са дизайна на Шанксовите хора - Бен Бекман е супер различен сега, ама продължава да рита задници. При Ясоп и оня кръглия са по-малко разликите.

Чернобрадия е доста готин гадняр - има си няква философия и вярва в мечти и т.н. Като Люфи с обратен знак е някъв. Бая зор ще видят докато го набият, ама боят не му мърда.

Разочарована съм от Михок - размахва тоя меч кат магическа пръчка и единственото, което постигна е да изоре терена малко. Зоро има пъти по-яки техники. И не мога да хвана спатиите на Крокодила. Той за кво се бореше в крайна сметка?

Аааааааааааа, нямам търпение - краят на това аниме ще е унищожително як! Усещам как "Волята на Ди" всъщност е волята светът да се промени към добро. Ще обърнат света нагоре с краката. Надявам се тенрюбитите много да страдат.

едит: Предвид лекотата, с която Боа сваляше непобедимите Пацифисти, викам да я направим нея пайрът куин и да не си губим времето повече. В смисъл, тая отде я извади тая сила ффс???

Oui. Je suis garbage.

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Wed Oct 05, 2011 10:47 am

Силата й дойде щото искаха да наранят Луфи.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Oct 07, 2011 7:25 am

Ох мамааааааааа!!! Епизодите с накамата ми влязоха толкова благо! Не е истина как ме надъхва тва аниме - като закрещяха, че ще се видят след две години, щях да се разкрещя и аз. Такъв чистосърдечен хайпец не ми се е случвал с никое друго заглавие за тия 30 години, откакто щъпуркам по планетата. Това е анимето на моя живот, вече съм сигурна в това. Аз го ЖИВЕЯ тва аниме. Ако някой ден свърши, вероятно ще умра.

Почнаха да се събират на Шабаоди. Умрех си от смех - фалшивите Мугивара са с гласа на истинските, ама разменени. Фалшивият Люфи е с гласа на Санджи, фалшивата Нами е с гласа на Чопър и т.н. Много са сладки! Добре им стои новия дизайн на нашите с това шаренкото. Обаче настигаме мангата главоломно - ко шъ прайм тогаваз? Филъри ли ще ни пуснат кат на Наруто?

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 07, 2011 11:23 am

Е тя и Боа е с кралско хаки няма кво да ги бави ;)
Мдам бързо върви, мно осе закучиха с тия рибоци, ама нема как сички тряя са да покажат малко prowess(tm). :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Oct 09, 2011 10:34 pm

518
Новия опънинг е доста красив, има ги и оцветени и рибките вече макар и статични :). Ех кеф кеф.

Мдаа, Зоро на грешния кораб :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Wed Oct 12, 2011 8:20 pm

Нова глава на мангата. :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Oct 12, 2011 8:49 pm

В която не се случва нищо съществено, обаче имаше мега як бондинг момент между Чопър и Зоро (баси колко им обичам взаимоотношенията!!!), гениален Санджи, играещ си с храната и Робин и Франки, които са велики по принцип.

Сега чакам 519 епизод на анимето - ще си го гледам паралелно с мангата, понеже наваксах с епизодите.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Oct 12, 2011 9:06 pm

Мдам, да се натрупат или да не се натрупат... това е въпроса :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram