One Piece - сапунките могат да са добри
Е чакаме и Ширахоши да си развие суперпауъра, кво по мотивиращо от кораба
Ще се попроточат битките поне 2 глави ама няма лошо, Кофти, че изпълненията на рибоците са леко безинтересни до сега, нещо ме съмнява да има пълноценна драма и напрежение... общо взето им е отредена ролята на първите булиис срещащи героя сдобил суперсили, дамек няма кво да се спираме на тях подорбно 
For those who come after...
Хванах се да наваксам с анимето. Таман свърших Импел Даун арка, който изгледах с превъртане на частите с Бъги и Мр.3, че ми бяха непоносими. Тъжно е, когато се опитат да раздуят анимето с хумор, който не е писан от Ода. Много е тъжно.
Как да е, Импел Дауна, който отчитам като най-тъпия арк след оня с капитан Куро отпреди 500 епизода, накрая взе даже да ме кефи и
едит: Размазва още от първите епизоди. ОМГ, ебаси гениалния арк!!!
едит2:

Как да е, Импел Дауна, който отчитам като най-тъпия арк след оня с капитан Куро отпреди 500 епизода, накрая взе даже да ме кефи и
- Spoiler: show
едит: Размазва още от първите епизоди. ОМГ, ебаси гениалния арк!!!
едит2:
Не знам дали е останал някой дето да може да се спойлне от тоя ми пост, ама аре, ще туря спойлер за всеки случай:
Ох мамааааааааа!!! Епизодите с накамата ми влязоха толкова благо! Не е истина как ме надъхва тва аниме - като закрещяха, че ще се видят след две години, щях да се разкрещя и аз. Такъв чистосърдечен хайпец не ми се е случвал с никое друго заглавие за тия 30 години, откакто щъпуркам по планетата. Това е анимето на моя живот, вече съм сигурна в това. Аз го ЖИВЕЯ тва аниме. Ако някой ден свърши, вероятно ще умра.
Почнаха да се събират на Шабаоди. Умрех си от смех - фалшивите Мугивара са с гласа на истинските, ама разменени. Фалшивият Люфи е с гласа на Санджи, фалшивата Нами е с гласа на Чопър и т.н. Много са сладки! Добре им стои новия дизайн на нашите с това шаренкото. Обаче настигаме мангата главоломно - ко шъ прайм тогаваз? Филъри ли ще ни пуснат кат на Наруто?
Почнаха да се събират на Шабаоди. Умрех си от смех - фалшивите Мугивара са с гласа на истинските, ама разменени. Фалшивият Люфи е с гласа на Санджи, фалшивата Нами е с гласа на Чопър и т.н. Много са сладки! Добре им стои новия дизайн на нашите с това шаренкото. Обаче настигаме мангата главоломно - ко шъ прайм тогаваз? Филъри ли ще ни пуснат кат на Наруто?
В която не се случва нищо съществено, обаче имаше мега як бондинг момент между Чопър и Зоро (баси колко им обичам взаимоотношенията!!!), гениален Санджи, играещ си с храната и Робин и Франки, които са велики по принцип.
Сега чакам 519 епизод на анимето - ще си го гледам паралелно с мангата, понеже наваксах с епизодите.
Сега чакам 519 епизод на анимето - ще си го гледам паралелно с мангата, понеже наваксах с епизодите.