Споделете пак
Moderator: Moridin
Имам си нов комп хора! Нов комп, много по-бърз от стария! И нов монитор! И няма достатъчно възклицателни знака, които да предадат колко съм екстатична по този повод. Изобщо, животът е прекрасен!!!
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- The Dragon
- Elder God
Да машинката я сглобихме нелоша. Като сложим и ssd-то ще заспят нещатаAlexis wrote:Имам си нов комп хора! Нов комп, много по-бърз от стария! И нов монитор! И няма достатъчно възклицателни знака, които да предадат колко съм екстатична по този повод. Изобщо, животът е прекрасен!!!

Едит: Като сме тръгнали - чак сега осъзнах всъщност колко са напреднали от MS с Win 7 - за пръв път видях нещо, което не се беше случвало от 98 насам - при тотална смяна на хардуеъра с абсолютно несъвместими компоненти, само си минава веднъж през safe mode и си тръгва стария инсталиран win. Priceless.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
След два месеца болнични съм на работа за пръв път, и още не мога да свикна. Баси, все едно съм на ново работно място - от сутринта до сега се разкарвам между етажите и вече три пъти си сбърках етажа с офиса. Гледам Уиндоус седмицата като изтребител, а Офис-пакета 2010 направо ми изглежда като японска канджи
Не ми се работи, мързи ме, даже и кафето не помага, и от климатика ми духа гадно
Направо ми иде да си пусна още 2 месеца отпуска, жалко че няма да ми ги дадат

Не ми се работи, мързи ме, даже и кафето не помага, и от климатика ми духа гадно

Направо ми иде да си пусна още 2 месеца отпуска, жалко че няма да ми ги дадат

- Interpreter
- Forsaken
Да споделя, че скоро, може би, ще се сдобия с рицарски сан. Оказа се, че мой приятел притежава (почти) лордска титла и според шотландските закони би могъл, ако благоволи, да ме посвети. Така че ако в следващия ми превод името ми се предхожда от сър или сир, моля да няма изненадани физиономии, ladies & gentlemen 

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Interpreter
- Forsaken