Кой какво чете, part IV
Moderator: Moridin
По средата на "Героят на времето съм". Доста бавно чета, но при мен е така с поредиците.
Втората част от "Мъглороден" беше доста по-слаба от първата, ама сега се връща качеството.
Втората част от "Мъглороден" беше доста по-слаба от първата, ама сега се връща качеството.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Препрочетох си Лабиринтът на Отраженията и Фалшивите Огледала и сега започвам Прозрачните Витражи.
Номера с преиздаването на 2ра книга заедно с 3та е много мръсен, но Лукяненко зи заслужава да се набуташ, за да го прочетеш.
И до днес не съм чел по-добър киберпънк от Дълбината. Толкова е истинска.
Няма как, ще се търсят патрулите.
Номера с преиздаването на 2ра книга заедно с 3та е много мръсен, но Лукяненко зи заслужава да се набуташ, за да го прочетеш.
И до днес не съм чел по-добър киберпънк от Дълбината. Толкова е истинска.
Няма как, ще се търсят патрулите.

There are no rules! I'm gonna get you!
Прочетох "Глинени крака" и това беше 14-тата ми подред книжка на Пратчет. Мисля, че вече съм сигурен коя ми е любимата сюжетна линия... Няма толкова яки, различни и готини образи като изродите от Стражата. Няма! Обожавам Пратчет, ей!
Започнах "Майстора и Маргарита", която си намерих в Созопол чисто нова за 12 лева (!!!). За сега съм прочел 100 страници и си нямам никакви идея защо, но ужасно много ме кефи.
Започнах "Майстора и Маргарита", която си намерих в Созопол чисто нова за 12 лева (!!!). За сега съм прочел 100 страници и си нямам никакви идея защо, но ужасно много ме кефи.
Прочетох Вихър от мечове. Най-яката досега. Финалите на линиите на Тирион, Санса и Аря направо ме хвърлиха в оркестъра от кеф. Имаше и песни и повече lore което за мен е винаги хубаво. Песните всъщност бяха яки. Джайм има много добре развит характер и обещава интересно бъдещо развитие. Сега стои само въпросът да си купя ли Пир за врани когато половината ми любими герои ги няма? Главите на Аря не се съмнявам че ще са яки, както и на Джайм, но не ми се четат Церсей и още хиляди нови POV-та. Специално Церсей може и да е интересна, но наред с това ще ми изкара душицата от яд че не мога да я зашлевя.
Започнах На западният фронт нищо ново. Хубава е.
Започнах На западният фронт нищо ново. Хубава е.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Dante wrote:Прочетох "Глинени крака" и това беше 14-тата ми подред книжка на Пратчет. Мисля, че вече съм сигурен коя ми е любимата сюжетна линия... Няма толкова яки, различни и готини образи като изродите от Стражата. Няма! Обожавам Пратчет, ей!
И аз, и аз. Ваймс и Керът са ми любимци
В традициите вграждаме себе си – ценностите си, светогледа си, паметта си, мъдростта си, себе си жертваме, за да предадем своите познания, но и страхове на бъдещите поколения през хилядолетията.
Прочетох и Пир за врани. Доста се усеща забавянето в действието, но дори героите които като характер не бяха кой знае какво, са интересни. Но пък все пак това е Мартин. От друга страна е доста дразнещо, че в A Dance With Dragons тези герои няма да ги има защото ми е много интересно какво ще стане с Аря, Церсей и Бриен. Прекалено малко Аря имаше в тази книга бтв.
Много преди това прочетох и На западният фронт нищо ново, но не исках да дабълпоствам. много, много адекватно представяне на войната като цяло и на чувствата на домораслия войник изправен пред ужасите й. Това със сигурност е една от книгите на 20 век.
Много преди това прочетох и На западният фронт нищо ново, но не исках да дабълпоствам. много, много адекватно представяне на войната като цяло и на чувствата на домораслия войник изправен пред ужасите й. Това със сигурност е една от книгите на 20 век.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
- The Dragon
- Elder God
Преполових първата книга от "Троя" на Гемел.
Ебаси великото, кажете ми, че нататък нивото не спада...
Ебаси великото, кажете ми, че нататък нивото не спада...
- The Dragon
- Elder God
Пък то к'во, Спасителят в ръжта е една от най-прехвалените и незаслужаващи названието "класика" книги, а Парфюмът и Лолита точно обратното.