Muad_Dib wrote:Понеже в крайна сметка и на мен не ми се чака да паднат цените, а и тази седмица ще пътувам мисля да си поръчам един Киндъл днес или утре, та имам няколко въпроса към вас преди да си съставя финално мнението:
1. Има ли смисъл от калъфа с осветление за 135 лева или да си взема някакъв от 60 на Tuff-Luv? (ще го взимам от бг-сайт)
2. Някой има ли впечатления от другия бг-сайт за поръчки - readerbg.com? Че просто на myebook.bg няма хубави калъфи, а на другия дават и протектор + усб зарядно безплатно.
3. Някои да има някакви последни съвети, че иначе налазвам Сандерсън и компания с размах (бтв как е тълковният речник, използваем ли е?)
1. От амазонския калъф голяма файда няма, но все пак си вземи някакъв особено щом като ще пътуваш. Лампичката е найс, но трябва да ти last resort. Този Tuff-Luv-а ми изглежда доста добър, но на живо не знам как е. Бих ти препоръчал да НЕ си взимаш онзи от 32 лв. на myebook, обаче. На мен за Петровден ми подариха такъв, отвън е ОК, но вътре беше ужас. Криви шевове, крива подплата, абе ужас. Отидох на другия ден до офиса им и поисках да ми го сменят. Бяха любезни, не отказаха, но след като ми извадиха, буквално, всички налични които имаха едвам намерих един читав.
2. Readerbg.com и аз ги обмислях, нещото което обаче ме спря да купя от тях беше липсата на какъвто и да е фиидбек на сайта им, такъв какъвто има както на myebook.bg, така и на reader.bg. Ако ще пазаруваш от който и да е сайт, послушай съвета ми и избери опция да си го вземеш лично от офиса им, спестява непредвидени главоболия, защото не знаеш как са го транспортирали до тук, а това което ти дават е запечатана(заводска) кутия от амазон и няма начин да видиш в какво състояние е ридъра(Ако не дай си боже е счупен скриийна - ходи доказвай че не си го изпуснал докато си го разглеждал - ремонта е 260 лв).
3. Вземи го пък съветите ще завалят после

.
П.С. Ако много държиш на лампичка - myebook продават по 23-25 лв.