Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Jul 03, 2011 8:50 pm

О-Боже-на-махмурлука ... какво менте е наливала тая барманка вчера в диското че от триста грама така да ме цепи глава днес :(
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 03, 2011 10:00 pm

Остаряваш бате ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jul 04, 2011 12:22 pm

Или просто си пил рандъм менте :wink:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Jul 04, 2011 6:21 pm

Да, дискотечният алкохол има висока степен на риск, не виждам защо се учудваш.

Бтв, не се кефя на инициативата със 100-те национални обекта. Оказа се, че ако идеш до Рилския, ще ти разпечат книжката само ако дадеш 8 лв вход за музей. Аз тъй като бързахме и съм го гледала поне три пъти, бях твърдо решена да не го правя. Едно, че самият манастир е къде-къде повече забележителност от музея, а от друга страна 8 лв е най-високата такса в български музей, която съм срещала досега. Егаси изнудването!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jul 04, 2011 6:26 pm

в София музеите от обектите са по 10лв.

иначе това не е навсякъде практика, просто всички администриращи хора в Рилския принципно са големи гъзове. Стоте обекта нямат нищо общо. На много места подпечатват книжки без изобщо да влизаш в обекта (което е също толкова, ако не и по-тъпо).

Единственото друго място, което досега ме е издразнило като теб - Рилския; това беше Ал. Невски, където бият печат само в криптата. Еми сорка, ама криптата е доста по-тъпа от катедралата и абс излишна, освен ако си маниак на икони. В такива случаи казвам, че съм студент (и без това не съм си завършил магистратурата). Кат ми се правят на хитри, и аз ще им се правя на хитър ><
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jul 05, 2011 5:55 pm

Пффффффф. Мдам, запознат съм с идеите за спестяване (и съответно за печалби) при продажба и разпространение на разни неща на едро, ясно ми е какво значи economies of scale и т.н., дори в някои случаи знам защо :) И все пак... все пак, когато видя, че мога да си поръчам 180 бройки от един чип за 98 юана, а 5000 бройки - за 24 юана (четири пъти по-евтино), нещо в логическия ми мускул започва да притреперва неконтролируемо :)

Добавено: Да, да, знам, опаковане, транспортиране и разни други шментики... но все пак си притреперва все така неконтролируемо :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 08, 2011 2:19 pm

Във ФБ имам покана за приятелство от Гюлхан Асенов, с интереси кючек, "Листопад" и приказките на Андерсен. Един от тримата му приятели е Tuning Gazarq, на снимката е на около 13 вероятно... защо?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Jul 08, 2011 2:28 pm

Интересни хора......

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri Jul 08, 2011 2:38 pm

Morwen wrote:Във ФБ имам покана за приятелство от Гюлхан Асенов, с интереси кючек, "Листопад" и приказките на Андерсен. Един от тримата му приятели е Tuning Gazarq, на снимката е на около 13 вероятно... защо?
ю маде май дей :lol: :lol:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jul 08, 2011 6:50 pm

Хоум, суийт хоум! :heart:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Fri Jul 08, 2011 7:22 pm

Morwen wrote:Във ФБ имам покана за приятелство от Гюлхан Асенов, с интереси кючек, "Листопад" и приказките на Андерсен. Един от тримата му приятели е Tuning Gazarq, на снимката е на около 13 вероятно... защо?
:rofl:

Така е в "най-голямата" социална мрежа на света.

Facebook - rocking since 2004.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jul 08, 2011 8:27 pm

На FB нищо му няма. Даже хубаво показва хорската простотия. Аз не крия, че сталквам хорица из бука и им се подигравам на личните драми. :lol:

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Fri Jul 08, 2011 9:19 pm

Amikae wrote:На FB нищо му няма.
Seriously, има му. Целия му възход беше грешен. ФБ не се наложи на сцената като истинска социална мрежа, а като онлайн ферма. В смисъл как да го приема "фейсбукито", когато - се намираме с някакъв полузабравен френд след сумайти време и той няма "Здрасти" няма "Как си", първото му съобщение е "Моля ти се, прати ми 2 кутии пирони и 3 греди за фермата, че утре ми изтича срока за ненам ко си"? Щом като един човек е предразположен да започне общуването си в "социална мрежа" по тоя начин, правете си сметка. От там насетне, всичко е Доби-та, Гюлханчовци и тем изродните им.

П.С. Не, найстина - Tuning Gazarq :roll:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jul 08, 2011 9:58 pm

Mindcrime wrote:
Amikae wrote:На FB нищо му няма.
Seriously, има му. Целия му възход беше грешен. ФБ не се наложи на сцената като истинска социална мрежа, а като онлайн ферма. В смисъл как да го приема "фейсбукито", когато - се намираме с някакъв полузабравен френд след сумайти време и той няма "Здрасти" няма "Как си", първото му съобщение е "Моля ти се, прати ми 2 кутии пирони и 3 греди за фермата, че утре ми изтича срока за ненам ко си"? Щом като един човек е предразположен да започне общуването си в "социална мрежа" по тоя начин, правете си сметка. От там насетне, всичко е Доби-та, Гюлханчовци и тем изродните им.

П.С. Не, найстина - Tuning Gazarq :roll:
Виж сега, на теб FB ти дава ВЪЗМОЖНОСТТА да игнорираш изцяло такива рикуести. Това ме кефи във FB, че можеш да направиш нещата, както ти харесват. Това е перфектната социална мрежа. Никой нищо не те кара да правиш. Всичко си зависи от теб.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 08, 2011 10:02 pm

Еми квито масата хора такава и мрежата :idea:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”