Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 22, 2011 3:15 pm

Не обичам :). Земе стане чудо ми върнат пари, макар че ме съмнява да продават колела при тия отстъпки така или иначе.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Wed Jun 22, 2011 3:19 pm

МММ тъкмо съм отпуск. Таман се канех да си напазаря един лек шел да си го имам в раницата на колелото ако ме хване дъжд или силен вятър, направо са ми идеални с тая разпродажба.
Elves dig rocket launchers.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Wed Jun 22, 2011 3:37 pm

Моя списък с потенциални покупки от тая разпродажба толкоз набъбна, че сигурно ще хвърля половин заплата... освен ако намаленията не са наистина жестоки де!! Тогава сигурно ще хвърля цяла заплата... :lol: :lol: :lol:

Добавено: Ксели, ко знаеш и на мен как ми се иска колело... но по тия пусти квартири няма къде да си го държа :cry:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 22, 2011 3:49 pm

няма колелета спокойно :) няма как да има нещо, което не продават в магазина все пак

миналта година имаше най-много:
1) палатки - предимно за повечко хора, но имаше и малко триместни, малко двуместни. Бтв не бяха за планина - тежички бяха повечето и не става да ги мъкнеш много нагоре по баира, но за къмпинг са идеални
2) спални чували - това беше най-голямата далавера според мен
3) раници - нямаше големи туристически останали, но доста по-малки и идеални за кратко походче или за в града. Аз си взех една такава за 15 лева.
4) дрехи - нямаше много избор. Проблемацията беше с това дали го има твоя номер или не.
5) шапки, ръкавици, слънчеви очила, чорапи - сега се сетих, че цяла зима изкарах вече с тези ръкавици, които купих тогава :) Очилата също още ги нося
6) разни катерачески джаджи и къмпинг неща
7) няма спомен да е имало обувки, странна работа, трябва да е имало някакви

сигурно има и още бая, но не се сещам

та имаше доста неща, но ако отидете с намерение да си купите палатка за баир, раница 60 литра и някаква по-специфична дреха може нищо да не намерите. Но 100% ще намерите нещо хубаво, просто не тръгвайте с някакви огромни очаквания. Имайте предвид, че продават това, което им заседява в склада последната година - най-яките неща са купени отдавна.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Wed Jun 22, 2011 4:08 pm

Аааа, аз съм си записала доста неща:
- калъвка за дъжд за раницата
- дъждобран
- палатка
- очилца
- щеки за ходене
- карабинерчета
- челник/ци
- термос/че
- спално чувалче /за майка ми/
- гети
- термо-бельо
- и сякви още готини неща дето успея да фиксирам

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jun 22, 2011 5:24 pm

Трябва да се приеме закон който задължава всички детски снимки на същество от мъжки пол да бъдат унищожавани по негово желание без да дава обяснение защо ако е доживял пубертет. Като втора алинея - всички лели и баби които гледат въпросните снимки и се тюхкат и ахкат колко са сладки да бъдат дехуманизирани и обявени за дивеч, като отстрела им да се регулира от местното ловнорибарско дружество.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Wed Jun 22, 2011 5:40 pm

Ееее, Драки, ти да не си срамежлив нещо? :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 22, 2011 6:30 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jun 22, 2011 6:34 pm

moonlight wrote:Ееее, Драки, ти да не си срамежлив нещо? :lol:
Не, просто днес си припомних един безконечен спор с майка ми на тема защо не може да разпрострянява каквато и да е информация за мен, без да съм я оторизирал.

moonlight
Warmage

Post by moonlight » Wed Jun 22, 2011 11:49 pm

Ми щом не си срамежлив, покажи някоя бебеста снимчица :D

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 23, 2011 12:30 am

Да, Драки, ако не покажеш бебеста снимчица сега, няма да си човек 8-)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 23, 2011 2:45 am

МОЛЯ ТИ СЕ, ДРАКИ!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Jun 23, 2011 5:05 am

Morwen wrote:Да, Драки, ако не покажеш бебеста снимчица сега, няма да си човек 8-)
Уви невъзможно е. Унищожих всичко по малко от три месеца след смърта на майка ми. Най ранната снимка моя съществуваща е от ковачевци 97 ... не че и там съм човек.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jun 23, 2011 8:12 am

Мен ако питаш - всички сме хора само докато сме малки. После ставаме изверги некви. Жалко за снимките - сигурно ще дойде момент, в който ще съжаляваш за това, че си ги унищожил.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 23, 2011 9:40 am

Според мен Дракито само се измъква като мокра връв от показване на снимки, спокойно:)
Аз пък почти не съм виждала човек на който детските снимки да не са му по-хубави от актуалните :D
I don't wanna die
But I ain't keen on living either