Споделете пак
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Йей дойде ми охладителя за лаптопа, ама като гледам май ще си ги монтирам вентилаторите на кревата да подухват безшумно през нощта в жегата
препоръчвам го тоя модел http://www.techreaction.net/2010/08/23/ ... otepal-u3/

препоръчвам го тоя модел http://www.techreaction.net/2010/08/23/ ... otepal-u3/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
И на 15ти август ще почиват гадовете ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Споделям новина за феновете на туризма и спортовете на открито:
ПРЕДСТОИ ГАРАЖНА РАЗПРОДАЖБА НА МАГАЗИН "СТЕНАТА"
Ето какво гласи съобщението:
ПРЕДСТОИ ГАРАЖНА РАЗПРОДАЖБА НА МАГАЗИН "СТЕНАТА"
Ето какво гласи съобщението:
Ехаа, тъкмо се оглеждах за палатка....Дълго чаканата втора разпродажба ще се състои на 03 Юли 2011г. (неделя) от 09.00 до 19.00 часа на Солни Пазар - Паркинга срещу Министерство на Земеделието
Единствено на този ден и на това място ще можете да закупите стоки от продуктовата гама на магазини “Стената” на убийствено ниски цени.
Ще имате богат избор.
Не пропускайте възможността да обновите екипировката си.
А, и да не забравя, догодина на същата дата пак ще сме там или на друго място, на третата GARAGE SALE на магазини “Стената”.
Ами, до 03-ти Юли на Солни Пазар!

пфу май имало колелета, ама аз преди 7ми няма да видя пари както е тръгнало