Да поспамим още малко ;) - They come in great numbers!
Moderator: Moridin
ъхъ - всичките са пълни тъпанари: сините партии се разцепиха тотално, НДСВ - не мога да си представя Симеон пак да е премиер, просото не мога... Червените - Сергей страшно ме дразни, но по метода на изключването май повечето хора ще гласуват за тях, понеже българина, както стана очевидно вече, гласува против. След сини и жълти правителства, време е за червено... А аз май няма да гласувам.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
лудо е.
особено това със приземяването на самолета.
също и пешеходните пътеки
тва тряя го пусна на един италианец.
бтв-ще се поразровя,тоя италианеца беше дал един линк към почти идентично направена хава(май от същият тип) ама за разликите междъ мъжете и жените
особено това със приземяването на самолета.
също и пешеходните пътеки

тва тряя го пусна на един италианец.
бтв-ще се поразровя,тоя италианеца беше дал един линк към почти идентично направена хава(май от същият тип) ама за разликите междъ мъжете и жените

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- The Dragon
- Elder God
Петима хирурзи, пият кафе и си говорят за работа.
Първият:
- Значи, най-лесни за опериране са счетоводителите. Отваряш ги и всичко вътре е номерирано..
Вторият:
- На мен пък, най-любими са ми библиотекарите - отваряш ги и вътре всичко е по азбучен ред..
Третият:
- Елтехниците са още по-лесни. Отваряш ги и всичко вътре е с цветна маркировка..
Четвъртият:
- Адвокатите пък са най-удобни. Нямат сърце, гръбнак, а главите и задните им части са взаимозаменяеми...
Петият:
- Всички вие грешите, колеги! Инженерите са най-лесни за опериране, защото винаги ти влизат в положението, ако нещо остане в повече след операцията...
Първият:
- Значи, най-лесни за опериране са счетоводителите. Отваряш ги и всичко вътре е номерирано..
Вторият:
- На мен пък, най-любими са ми библиотекарите - отваряш ги и вътре всичко е по азбучен ред..
Третият:
- Елтехниците са още по-лесни. Отваряш ги и всичко вътре е с цветна маркировка..
Четвъртият:
- Адвокатите пък са най-удобни. Нямат сърце, гръбнак, а главите и задните им части са взаимозаменяеми...
Петият:
- Всички вие грешите, колеги! Инженерите са най-лесни за опериране, защото винаги ти влизат в положението, ако нещо остане в повече след операцията...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Правилата на бордгейминга:
- The Dragon
- Elder God
http://www.urbandictionary.com/define.p ... chalga&r=f
АААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Любителите на чалгата да четат на своя отгоорност, останалите - дет се вика - enjoy...
:)
АААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Любителите на чалгата да четат на своя отгоорност, останалите - дет се вика - enjoy...
:)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.