На мен пък ми хареса лесбо сцената. Мацките си ги биваше, монолога също, пък и обичам да зяпам голи цици, задници and so on, било то наживо, било на малкия екран. Да не се правим на много срамежливи, големи хора сме, виждали сме голотии, а който приема голи сцени по филмите като нещо фрапиращо, значи последните 20 години не е гледал телевизия, та да посвикне с тях.
Даже сцената между Ренли и онова благородниче ми се види приемлива, режисъора си има гледна точка какво, как и кога да предаде, чрез навързаните сцени и реплики, след като е решил да сложи гей сцена - то е било в опит да покаже нещо. Да, може да ми дойде малко прекалено, но това дали ми харесва или не, не е равнозначно на това дали е трябвало да я има там или не.
И последно - нямам нищо против голите сцени, стига да не се прекалява с тях. Сега засега прекаляване поне според мен няма, така че аз съм ок с голотии, докато са главно женски цици и задници( ако бяха показали как лорда на цветята прави свирка на Ренли щях да бъда дълбоко огорчен, възмутен и да скипна сцената, въпреки че и аз си имам правило да не пропускам сцени от филми, колкото и трудно да е това понякога).
Иначе не знам защо, но епизодът ми се стори малко по-слаб от последните няколко. Не знам дали е заради липсата на кой знае каква динамика в събитията, което си е нормално до някаква степен, или заради липсата на Тирион и Аря в епизода( какво мъчение!). Надявам се понеделник живот и здраве да ни зарадват с хубав епизод, по-хубав от седми най-малкото.