Играно напоследък
Moderator: AlDim
И аз пробвах демото на Crysis 2. Нема такова безличие, братче... Тоя мултиплейър съм го играл вече безброй пъти, така че нямам намерение и да го пипвам като излезе цялата игра.
Както е тръгнало, май единствената интересна игра на Crytek ще си остане първия Far Cry, в който бяха вкарали някакъв характер може би по чиста случайност.
Както е тръгнало, май единствената интересна игра на Crytek ще си остане първия Far Cry, в който бяха вкарали някакъв характер може би по чиста случайност.
Deus Ex кефи доста. Искам да питам дали да си направя резервен сейв преди края на играта за да мога да изиграя и трите края? И искам да питам дали можеш да бъдеш жена във втората игра защото го бях чел в някое превю пък и съм виждал снимки на главният герой и не може да стъпи на малкият пръст на JC.
- RRSunknown
- Elder God
Тая Форза край няма - почнаха по 40 минути реално време за едно състезания.
Реших да си довърша Хейло 3 и чак сега установявам че всъщост Рийч е била с много хубава графика. Не знам защо я бях нарочил че е същата като тройката , като тройката е далеч по пикселизирана като се вгледах а моделите -скромни.
Реших да си довърша Хейло 3 и чак сега установявам че всъщост Рийч е била с много хубава графика. Не знам защо я бях нарочил че е същата като тройката , като тройката е далеч по пикселизирана като се вгледах а моделите -скромни.
Подхванах Алиса от където я бях забатачил, като минах супер досадното ниво със годмоуд.
Минах Deus Ex, сега го въртя на хард и в момента превъртам Invisible War. Някой може ли да даде съвет дали да си променя имплантите, всичко ми е на 3 лвл. Имплантите са- Spy Drone, Cloak, Thermal Masking, Bot Domination и Health Leech Drone.

- RRSunknown
- Elder God
Demon's Souls - представител на клуба на игри към които съм настроен много негативно в началото но като наистина ги почна се оказват от любимите ми. Всяка една хвалба по адрес на играта е реална.
b.t.w. Помоща на Amikae в скайп беше безценна - има някои основни неща които спестяват много разучаване. Четох и един стар пост който ми беше объркал представата за играта
b.t.w. Помоща на Amikae в скайп беше безценна - има някои основни неща които спестяват много разучаване. Четох и един стар пост който ми беше объркал представата за играта

Реално не е точно така - предмети и вдигнати вече нива не могат да се загубят, няма и нищо за което да имаш само един шанс за проба.Отделно почти всичко може да прецакаш.
Всъщност играта "справедливо" ти дава възможност да ги видиш отдалеч и да прецениш че тия изглеждат злобни. Аз също се натресох - с някаква клизма успях да убия червения рицар но в следващи опити така и не успях на същия.Отделно нищо не те спира да се натресеш още в началото на Red Eyed Knight, който те изнасилва моментално. Демони, дракони, чудовища и т.н. хай левел зверове и всичките в 1-1, най-първото ниво
Пускат доста често всъщост - точно колкото ти трябват. Пък и винаги можеш да прециклиш ниво за бърз фарминг - хем събираш душици хем, вземаш предмети.Особено яко е как можеш да мреш колкото искаш, като в процеса си хабиш храничките за живот в жалките си опити да убиеш шибания бос. Съответно оставаш с почти никаква храна, като всеки път трябва да преминаваш през респауналите се гадини, а те почти не пускат хранички.
Зациклих днеска на тая онлайн геймка. ММО поредно, грозничко, но има гениален патфайндър цъкаш на целта или нпц-то и то те закарва до там перфектно
.
http://pwi.perfectworld.com/gameinfo/story

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Бе и аз я прицъках, но лаг има. И ся щом пичовете не са си направили труда да направят европейска версия, аз няма да си направя труда да я играя.Xellos wrote:Зациклих днеска на тая онлайн геймка. ММО поредно, грозничко, но има гениален патфайндър цъкаш на целта или нпц-то и то те закарва до там перфектно.

- RRSunknown
- Elder God
Учудващо но факт - хванах се да играя на компютъра Neverwinter Nights оригинала (Първия експанжън по-точно) и минах половината зарибен.
Оригинална капания поне 10 пъти съм я почвал и все нещо се пречупвам и се отказвам (от скука предимно защото 90% от геймплея е еднообрзен бой и клошарстване в инвентара). Експанжъна обаче се оказа друга бира - малки зонички с качествен дизан, загадки, разговори, интересни куести и опции. Като и различни опции в зависимост от персонажа.
Оригинална капания поне 10 пъти съм я почвал и все нещо се пречупвам и се отказвам (от скука предимно защото 90% от геймплея е еднообрзен бой и клошарстване в инвентара). Експанжъна обаче се оказа друга бира - малки зонички с качествен дизан, загадки, разговори, интересни куести и опции. Като и различни опции в зависимост от персонажа.
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Faery - Legends of Avalon
Излезе PC порт(качествен при това)
Много приятна изненада.
Опростени куести и диалози. Битките стават досадни(но пък не са толкова много, колкото например в новото King's Bounty).
Това бяха минусите.
Носи духа на Zanzarah(която пък носи духа на Покемон
)
Играеш фея или елф, избран/а от Оберон да спаси магическите светове.
Има голяма кустомизация на героя ти, като освен външния му вид, изборите ти променят и уменията. Например ако избереш крилца на водно конче получаваш огнени магии, а птичи крила ти отключват електрическа стрела.
С времето към партито се присъединяват различни персонажи. Доста интересни при това. Един от първите е трол интелектуалец, говорещ в рими(което не му пречи да вади бухалка от книгата си и да раздава правосъдие с нея).
По-късно идва и пацифист, приличащ на лудия шапкар, чиито атаки призовават пчели и миещи мечки.
Има си и отношения с компаньоните. Добри и лоши избори в диалозите и даже куести, които могат да се минат по няколко начина. Даже точно на финала имаш важен избор, който ще се пренесе в продължението.
Враговете също са доста разнообразни, като има и доста интересни босове.
Графиката е приятна за окото, анимациите са доста добри.
Но бидейки малка инди игра, взе че свърши на най-интересното.
И то с to be continued.
Доста е кратичка. Има само четири свята. Авалон(доста приличащ на ниво от Black and White), Играсил или нещо си, което е дървото на живота, Летящия Холандец и Градът на Миражите(построен върху гърба на скарабей).
Та това е. Малка игричка, която дава повече, отколкото обещава. Препоръчвам и подкрепям.
Пожелавам на Spiders Games да направят продължението и да си намерят издател.
Излезе PC порт(качествен при това)
Много приятна изненада.
Опростени куести и диалози. Битките стават досадни(но пък не са толкова много, колкото например в новото King's Bounty).
Това бяха минусите.
Носи духа на Zanzarah(която пък носи духа на Покемон

Играеш фея или елф, избран/а от Оберон да спаси магическите светове.
Има голяма кустомизация на героя ти, като освен външния му вид, изборите ти променят и уменията. Например ако избереш крилца на водно конче получаваш огнени магии, а птичи крила ти отключват електрическа стрела.
С времето към партито се присъединяват различни персонажи. Доста интересни при това. Един от първите е трол интелектуалец, говорещ в рими(което не му пречи да вади бухалка от книгата си и да раздава правосъдие с нея).
По-късно идва и пацифист, приличащ на лудия шапкар, чиито атаки призовават пчели и миещи мечки.
Има си и отношения с компаньоните. Добри и лоши избори в диалозите и даже куести, които могат да се минат по няколко начина. Даже точно на финала имаш важен избор, който ще се пренесе в продължението.
Враговете също са доста разнообразни, като има и доста интересни босове.
Графиката е приятна за окото, анимациите са доста добри.
Но бидейки малка инди игра, взе че свърши на най-интересното.
И то с to be continued.
Доста е кратичка. Има само четири свята. Авалон(доста приличащ на ниво от Black and White), Играсил или нещо си, което е дървото на живота, Летящия Холандец и Градът на Миражите(построен върху гърба на скарабей).
Та това е. Малка игричка, която дава повече, отколкото обещава. Препоръчвам и подкрепям.
Пожелавам на Spiders Games да направят продължението и да си намерят издател.
There are no rules! I'm gonna get you!