Играно напоследък

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Jan 29, 2011 9:37 am

И аз пробвах демото на Crysis 2. Нема такова безличие, братче... Тоя мултиплейър съм го играл вече безброй пъти, така че нямам намерение и да го пипвам като излезе цялата игра.
Както е тръгнало, май единствената интересна игра на Crytek ще си остане първия Far Cry, в който бяха вкарали някакъв характер може би по чиста случайност.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Jan 29, 2011 4:09 pm

Deus Ex кефи доста. Искам да питам дали да си направя резервен сейв преди края на играта за да мога да изиграя и трите края? И искам да питам дали можеш да бъдеш жена във втората игра защото го бях чел в някое превю пък и съм виждал снимки на главният герой и не може да стъпи на малкият пръст на JC.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jan 29, 2011 9:15 pm

Тая Форза край няма - почнаха по 40 минути реално време за едно състезания.

Реших да си довърша Хейло 3 и чак сега установявам че всъщост Рийч е била с много хубава графика. Не знам защо я бях нарочил че е същата като тройката , като тройката е далеч по пикселизирана като се вгледах а моделите -скромни.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Mar 12, 2011 2:54 pm

Подхванах Алиса от където я бях забатачил, като минах супер досадното ниво със годмоуд. :lol: Минах Deus Ex, сега го въртя на хард и в момента превъртам Invisible War. Някой може ли да даде съвет дали да си променя имплантите, всичко ми е на 3 лвл. Имплантите са- Spy Drone, Cloak, Thermal Masking, Bot Domination и Health Leech Drone.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Mar 14, 2011 10:29 am

Demon's Souls - представител на клуба на игри към които съм настроен много негативно в началото но като наистина ги почна се оказват от любимите ми. Всяка една хвалба по адрес на играта е реална.

b.t.w. Помоща на Amikae в скайп беше безценна - има някои основни неща които спестяват много разучаване. Четох и един стар пост който ми беше объркал представата за играта :)
Отделно почти всичко може да прецакаш.
Реално не е точно така - предмети и вдигнати вече нива не могат да се загубят, няма и нищо за което да имаш само един шанс за проба.
Отделно нищо не те спира да се натресеш още в началото на Red Eyed Knight, който те изнасилва моментално. Демони, дракони, чудовища и т.н. хай левел зверове и всичките в 1-1, най-първото ниво
Всъщност играта "справедливо" ти дава възможност да ги видиш отдалеч и да прецениш че тия изглеждат злобни. Аз също се натресох - с някаква клизма успях да убия червения рицар но в следващи опити така и не успях на същия.
Особено яко е как можеш да мреш колкото искаш, като в процеса си хабиш храничките за живот в жалките си опити да убиеш шибания бос. Съответно оставаш с почти никаква храна, като всеки път трябва да преминаваш през респауналите се гадини, а те почти не пускат хранички.
Пускат доста често всъщост - точно колкото ти трябват. Пък и винаги можеш да прециклиш ниво за бърз фарминг - хем събираш душици хем, вземаш предмети.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 19, 2011 11:16 pm

Зациклих днеска на тая онлайн геймка. ММО поредно, грозничко, но има гениален патфайндър цъкаш на целта или нпц-то и то те закарва до там перфектно :idea: .

http://pwi.perfectworld.com/gameinfo/story
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed Apr 20, 2011 8:18 am

Xellos wrote:Зациклих днеска на тая онлайн геймка. ММО поредно, грозничко, но има гениален патфайндър цъкаш на целта или нпц-то и то те закарва до там перфектно :idea: .

http://pwi.perfectworld.com/gameinfo/story
Бе и аз я прицъках, но лаг има. И ся щом пичовете не са си направили труда да направят европейска версия, аз няма да си направя труда да я играя. :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 04, 2011 2:24 pm

Учудващо но факт - хванах се да играя на компютъра Neverwinter Nights оригинала (Първия експанжън по-точно) и минах половината зарибен.
Оригинална капания поне 10 пъти съм я почвал и все нещо се пречупвам и се отказвам (от скука предимно защото 90% от геймплея е еднообрзен бой и клошарстване в инвентара). Експанжъна обаче се оказа друга бира - малки зонички с качествен дизан, загадки, разговори, интересни куести и опции. Като и различни опции в зависимост от персонажа.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed May 04, 2011 3:27 pm

Аз само добри неща съм чувал за Mask of the Betrayer, но така и не съм я пробвал :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 04, 2011 3:41 pm

Аз говоря за първия Neverwinter Nights :)

Маската съм я играл като излезе и беше качествена.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed May 04, 2011 3:47 pm

Ааа, сега включих :lol: Толкоз ли няма нови РПГта за теб, че се занимаваш със стари? :P

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 04, 2011 3:52 pm

Аз затова казвам че учудващо, още повече че иконката на Witcher стои до иконката на NW и съм само на половината с нея.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed May 04, 2011 4:22 pm

Аз наскоро пак го превъртах Уичъра, че да имам сейвове за двойката :lol:

Martix
Archmage

Post by Martix » Thu May 12, 2011 11:10 pm

Faery - Legends of Avalon
Излезе PC порт(качествен при това)
Много приятна изненада.
Опростени куести и диалози. Битките стават досадни(но пък не са толкова много, колкото например в новото King's Bounty).
Това бяха минусите.
Носи духа на Zanzarah(която пък носи духа на Покемон :lol: )
Играеш фея или елф, избран/а от Оберон да спаси магическите светове.
Има голяма кустомизация на героя ти, като освен външния му вид, изборите ти променят и уменията. Например ако избереш крилца на водно конче получаваш огнени магии, а птичи крила ти отключват електрическа стрела.
С времето към партито се присъединяват различни персонажи. Доста интересни при това. Един от първите е трол интелектуалец, говорещ в рими(което не му пречи да вади бухалка от книгата си и да раздава правосъдие с нея).
По-късно идва и пацифист, приличащ на лудия шапкар, чиито атаки призовават пчели и миещи мечки.
Има си и отношения с компаньоните. Добри и лоши избори в диалозите и даже куести, които могат да се минат по няколко начина. Даже точно на финала имаш важен избор, който ще се пренесе в продължението.
Враговете също са доста разнообразни, като има и доста интересни босове.
Графиката е приятна за окото, анимациите са доста добри.
Но бидейки малка инди игра, взе че свърши на най-интересното.
И то с to be continued.
Доста е кратичка. Има само четири свята. Авалон(доста приличащ на ниво от Black and White), Играсил или нещо си, което е дървото на живота, Летящия Холандец и Градът на Миражите(построен върху гърба на скарабей).

Та това е. Малка игричка, която дава повече, отколкото обещава. Препоръчвам и подкрепям.
Пожелавам на Spiders Games да направят продължението и да си намерят издател.
There are no rules! I'm gonna get you!

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat May 14, 2011 2:37 pm

Martix wrote:Faery - Legends of Avalon
Излезе PC порт(качествен при това)
Много приятна изненада.
Аз пробвах демото зa Xbox и ме отврати много бързо със сакатия си туториъл.