Така е но като цяло това си е сериал общо взето базиран на баш мейн чаръктера и съществува само благодарение на него, както и Хаус. А той все още си играе добре ролята. Баща му също е доста добър. Отначало със спомените и после с халюцинациите. Много добре го играе актьора.Muad_Dib wrote:За мен лично след първите два сезона (като втори макар и качествен е класи под първи) единствените хубави неща, които са се случили в сериала са именно Тринити и последната сцена на 4ти сезон. Всичко друго е силна плява, просто има малко неща за гледане и Майкъл Си Хол е убер и си го гледам на автоматик.
Dexter
Повечето смъртни понякога престават да вярват на разни части от себе си. С изключение на Круппе, разбира се, чиято заслужена самоувереност е абсолютна.
Mother, тия сънища и халюцинации са сложени, за да излагат на показ съкровените мисли и чувства на Декстър, защото сценаристите на тоя бълвоч са безбожно тъпи и не могат да измислят друг начин да направят това. Станаха досадни и ненужни някъде по средата на първи сезон. След втори пък станаха ridiculous. Всичко добро в сериала (и маргиналното разбиране какво представлява всъщност тоя герой) си замина с Майкъл Куеста (от SFU школата) след края на първи сезон. Всичко нататък е неам думи.
MD, проблемът е, че сценаристите направиха от образа на садомазохиста, който е канализирал позивите си в обществено полезна дейност, някакъв чичка със семейни ценности и лайна, който сам не знае какво е, но на който целокупна Америка е силно наложително да симпатизира.
MD, проблемът е, че сценаристите направиха от образа на садомазохиста, който е канализирал позивите си в обществено полезна дейност, някакъв чичка със семейни ценности и лайна, който сам не знае какво е, но на който целокупна Америка е силно наложително да симпатизира.
Прекалено си остър и критиченSilver wrote:Mother, тия сънища и халюцинации са сложени, за да излагат на показ съкровените мисли и чувства на Декстър, защото сценаристите на тоя бълвоч са безбожно тъпи и не могат да измислят друг начин да направят това. Станаха досадни и ненужни някъде по средата на първи сезон. След втори пък станаха ridiculous. Всичко добро в сериала (и маргиналното разбиране какво представлява всъщност тоя герой) си замина с Майкъл Куеста (от SFU школата) след края на първи сезон. Всичко нататък е неам думи.

Аз осъзнавам, че сценария понамирисва особено в трети и пети сезон (въобще цялата история с Мигел Прадо е някаква боза)
Лично мене образа на антагониста в четвърти ми държа "жежко" до самия край. Просто го бяха направили много добре и актьора си влизаше в ролята все едно е роден за убиец. За това и реших да изгледам и пети, но ако шести забозее много ще спра да го гледам и толкова.
Повечето смъртни понякога престават да вярват на разни части от себе си. С изключение на Круппе, разбира се, чиято заслужена самоувереност е абсолютна.
джон литгоу и друг път се е превъплъщавал успешно в ролята на психарMother wrote: Лично мене образа на антагониста в четвърти ми държа "жежко" до самия край. Просто го бяха направили много добре и актьора си влизаше в ролята все едно е роден за убиец.
на декстър 1и сезон е приличен , 2и е чат пат , 3и е зле а на 4я изгледах една - две серии по диагоналната система, ама и там боза
Подхванах го нощеска най сетне. Не ми се чете назад из постовете, а и предполагам при 5 сезона ще затъпее както повечето сериали. Но е достатъчно човек да гледа поне 1ви сезон за да му е осмислен живота
:metal твърде добър е деа, пък и аз съм фен и на Дарла ;р

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
E дано ти се запази мнението натам. Аз лично и 6-ти сезон яко му се кефя поне засега. А четвърти е бест просто.Xellos wrote:Подхванах го нощеска най сетне. Не ми се чете назад из постовете, а и предполагам при 5 сезона ще затъпее както повечето сериали. Но е достатъчно човек да гледа поне 1ви сезон за да му е осмислен живота:metal твърде добър е деа, пък и аз съм фен и на Дарла ;р
Колкото до последното което си написал - винаги съм се кефил когато в някой филм се появяват емблематични чарактери от Бъфи

- armageddon
- Forsaken
Е на средата на втори съм с цената на доста безсъние, има си моментите и макар че се поизтърка леко още кефи много. Английската мацка да ми падне... не че и сестрата на Декс е за изхвърляне 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra