Не, не е комплимент. Когато прочетеш "Малки Богове", сравни я с тази книгаClaymore47_Fen wrote:Това комплимент ли е (не съм чел Пратчет) ?

Moderator: Moridin
Не, не е комплимент. Когато прочетеш "Малки Богове", сравни я с тази книгаClaymore47_Fen wrote:Това комплимент ли е (не съм чел Пратчет) ?
Когато за първи път прочетох Джейн Еър в крехка възраст, толкова се възмущавах на условията на живот в дома, в който отглеждат героинята като дете, че си бях измислил цял списък с мъчения за тези, които я тормозеха.Dr. Horrible wrote:Хм, на мен пък супер добър ми се видя финалът на Тъмните му материи. Цялата история с това, дето го коментирате в спойлери, не я усещах като самоцелна, нито пък нелогична. Дори ми се струва единственият възможен финал. Логичен и категоричен.Иначе сега чета Джейн Еър на Шарлот Бронте, остават ми някъде стотина страници.
- Spoiler: show
Книгата ми харесва, дори всъщност ми харесва много. Адски увлеталено написана, просто ме грабна и ако не трябваше да ходя на работа и лекции въобще не бих прекъснал четенето. Персонажите са много интересни и много добре развити, действието не е скучно и бавно, диалозите са приятни, мистерията e интригуваща. Е, на любовните обяснения са отделени малко повечко странички, отколкото би ми се изкало, но все пак дори те не са еднообразни. Въобще е много приятен роман, особено пък за леко по-сантиментални хора.
Извинявам се, много бързах и не съм видялClaymore47_Fen wrote:Double posting, ahem...
Иначе все едно не съм почнал много книги та почнах да чета и Боен клуб. Смазващ стил и леко депресиращ.
Мъглороден е най - безопасен за препоръчване.Mother wrote:Понеже не знам къде да задам въпроса си, реших че тази тема е най-безболезнена за целта.
Чете ми се някаква фентъзи поредица, нещо новичко.
Почитател съм на Колелото, Малазана, Песента и Властелина(разбира се), така че всякакви неща от сорта биха ми харесали.
От кратък преглед на форума забелязах някои заглавия като Влад Талтош, Мъглороден, трилогията на Джо Аберкромби.
Търся само преведени книги обаче.
Ако някой даде съвет ще съм благодарен.
Извинявам се предварително ако съм сгрешил темата
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 20 guests