Споделете пак
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
И да и не - нямат право да ти правят обиск, но имат право да проверят за резервна гума и триъгълник (които са в багажника) и пожарогасител и аптечка (които май трябва да стоят в купето). Което им дава правото да надзърнат почти навсякъде в автомобила ти.dellusion wrote:Вчера вечерта една патрулка ми направиха пълен обиск и днес един колега, чиято жена е адвокат, ми каза че нямат право да го правят. Това колко е вярно?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Разбира се, че имат право. Основанията са в Закона за МВР, но най-общо трябва да има някакво обосновано съмнение за притежание на опасни или забранени за притежаване предмети. Обикновено неща като "тъмно е и човекът има качулка на главата" са достатъчни.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
Искаш да се изнесеш някъде далеч от виртуално следене ли? Нямам си и грам идея. Сигурно ще е някоя мизерна махала насред нищото и три бараки без ток, вода и телефон и с външен кенеф, където зимата ще ти се смръзват интимните части. Този тип примитивизъм би ме довел до нервна криза.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Жоро, чети! Човекът търси не село без нет, а село което не е споменавано в нета, за което чичко Гугъл не е чувал и затова не иска да го спомянаваме направо, за да не попадне в системата.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Мдам по Граница празни села бол са...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
- Moridin
- Global Moderator
Вчера и днес изгледах бая кадри и информация за цунамито в Япония. Браво на властите и екипите, че са успели толкова да минимизират човешките жертви, земетреснието е оценено като най-голямото в последните 100-200 години. Явно инженерната мисъл си казва думата. Слава богу всички познати са добре
Но вече са обявили около 1000 жертви
и много в неизвестност. Проблем остават и двете атомни централи, които са в зоната на земетресението..

This is it. Ground zero.
- The Dragon
- Elder God