Реклами 2
Moderator: Moridin
На мен пък фаворит ми е в момента на Мтел за ножчето, нещо в смисъл "Използвано от поколения"... да ми предлагат ножче, което поколения наред са използвали...
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Темата ми за DSD е "Die Welt der Werbung" или казано на човешки - "Светът на рекламата"... та събирайки материали за гореспоменатото, успях да се докопам до някои интересни факти за рекламите по света (у нас не - все пак на бутилките с кислол можеш да лепнеш етикетче със снимката на някоя знойна звезда, най-често Памела и никой нищо да не ти каже, така че...)
Във Италия алкохолни марки, чиито продукти съдържат алкохол над 21% не могат да стават спонсори на радио и/или ТВ-предавания.
Във Франция плакати на алкохолни напитки могат да бъдат разлепяни само на местата за продажба или производство.
В Скандинавските страни са абсолютно забранени реклами на алкохол, изключения се допускат само за бирата.
В Мексико за рекламни лица се избират манекенки със светла кожа и коса, което е символ на благосъстояние. Обратното тъмнокожите се възприемат като марка за бедност, мизерия и липса на образование.
има и още, но сега малко ме мързи
Във Италия алкохолни марки, чиито продукти съдържат алкохол над 21% не могат да стават спонсори на радио и/или ТВ-предавания.
Във Франция плакати на алкохолни напитки могат да бъдат разлепяни само на местата за продажба или производство.
В Скандинавските страни са абсолютно забранени реклами на алкохол, изключения се допускат само за бирата.
В Мексико за рекламни лица се избират манекенки със светла кожа и коса, което е символ на благосъстояние. Обратното тъмнокожите се възприемат като марка за бедност, мизерия и липса на образование.
има и още, но сега малко ме мързи
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
да фе, баси и алкохола дето ще е под 21%.. :РВъв Италия алкохолни марки, чиито продукти съдържат алкохол над 21% не могат да стават спонсори на радио и/или....
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- Ambartanen
- Arcanist

Ambartanen, ако не те мързи, мисля че я има качена някъде в дата.бг. Ако искаш ще ти пратя линкче

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Voila, vous devez seulement cliquer et tout sera excellent.
http://www.data.bg/f.php?fid=7480397
Не, не, не... ча'й, така е по-яко: Cliquez sur le lien ci-dessus pour telechargement immediat.
Супер яко.
http://www.data.bg/f.php?fid=7480397
Не, не, не... ча'й, така е по-яко: Cliquez sur le lien ci-dessus pour telechargement immediat.

Last edited by Elayne on Thu Mar 03, 2005 11:56 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Lubimetz13
- Mistborn
Пък аз разбирам всичко, което е заслуга единствено на старата ми учителка по френски, която ме караше да пиша по трийсет пъти "Няма да целя другите с дъвка по време на урока по френски език" на френски, както и разни други подобни. Иначе, ако знаеш френски, лесно научаваш испански, а ако знаеш италиански, бързо схващаш френския - романските езици са доста близки помежду си.
Между другото, рекламата на теста за бременност се превърна в мой химн...
Между другото, рекламата на теста за бременност се превърна в мой химн...