Майка ми си беше правила експеримент с мен с някъв спирт и пчелен клей в носа. Не го повтори, щото пищях твърде. Изтества го и на себе си и каза, че все едно са й прерязали синусите с нож.
Недейте да си слагате агресивни вещества по дупките - наистина не е добра идея.
Иначе за болестите - аз почнах една към 1ви октомври. Вирус някъв от местните, впоследствие ме удари в дробовете, 3 седмици пих два антибиотика (един след друг, щото първия не действаше). Изписаха ми и некви кортикостероиди, които не пих. Антибиотиците ми направиха дупка в корема - не знам как ги синтезират тука, ама в България никога не са ми дълбали така по карантията. Къв беше проблемът? Кашлица най-вече. Мислех, че знам кво е гадна кашлица от една пневмония, когато се напикавах и повръщах от кашляне. Можело и по зле установих. Сега успях да си контузя врата. И май поприщипах някой нерв, щото имам странни усещания по краката. Няма да се учудя ако съм направила и дребни вътрешни кръвоизливи. Органите ми са постоянно натиснати от гръдните ми мускули и диафрагмата, които са в спазми. Вече като се закашлям по-дълбоко правя крампи. Сега продължавам да кашлям - казаха ми че може да си кашлям така седмици наред - трахеит някъв от вируса. Дробовете ми са чисти иначе.
Не съм дишала нормално вече повече от месец. Като парцал съм. Искам това да спре.