Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Националната ветеринарномедицинска служба е заличила от регистъра на производителите на продукти по стандарта "Стара планина" компаниите "Кен", "Сами-М", "Унимес" и "Лалов и Вачев", които бяха обвинени във влагането на соя в техни колбаси. Това съобщиха от институцията. Оттам допълниха още, че в момента тези дружества не произвеждат продукти по стандартите, а какви санкции ще им бъдат наложени, ще стане ясно към края на седмицата, когато излязат и повторните проби от продуктите им в Германия.
Източник: Дневник
Се борим днеска да си вада новите документи, стискайте палци... 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Само за 4 часа ей ся се прибирам бесен, и уморен се едно съм копал. То не бе местене на гишета не бе чудо. Добре, че не вадя за шоферската са. Майката трябва пак да ходи, че въпреки че има на Лк-то адреса ни, в базата им го нямало. Преди тва трябвало да ходи в общината с молби, и да плаща пак такса, че не им били пратили на кой етаж и апартамент сме за нея. wtf и системата, как мое да го има принтнато на картата за 10 години дет седи в нея а не и в системата им. С таксите за банката яко се гуши некой са освен парите за документите. тук 2 там 3 ей 10-тина кинта ей така фър, че си платил на касата комисионна. След месец поне ще ги зеем, че аз задграничен никога не съм имал. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Момент сега. Ти работиш за държавата, и ДЪРЖАВАТА те кара да си вадиш документи, и има нахалството да ти брои това като изхабен отпуск? ВТФ! Отпуската е СВЕЩЕНА БЕ!
Да, знам, че пак ше кажете, че живея в някакъв друг свят, но в горното има нещо МНОГО нередно. Направо си заслужава да си извадя фалшиви болнични, стига въпросните да не бяха ебаси болката...
Да, знам, че пак ше кажете, че живея в някакъв друг свят, но в горното има нещо МНОГО нередно. Направо си заслужава да си извадя фалшиви болнични, стига въпросните да не бяха ебаси болката...
This is it. Ground zero.