Бтв, това GTO: Shonan 14 Days го зачетох скоро, не е продължение, ами предистория на ГТО, все същите олигофрени са нашите пичове, само дето са малки
The manga topic
Всъщност свалят и 1000manga, поне така пишеше във форума на One Manga. Страшно много ме е яд, не че не чета/тегля от сума други места, но си е много удобен сайта
Ако вземат да спрат някой от сайтовете от които тегля манга обаче, вече ще се гръмна
Бтв, това GTO: Shonan 14 Days го зачетох скоро, не е продължение, ами предистория на ГТО, все същите олигофрени са нашите пичове, само дето са малки
А пък аз уикенда най-сетне дочетох Fruits basket и съм страшно доволен. В пъти по-добра от анимето и всъщност доста дълбока и засягаща сериозни теми (плюс якото чувство за хумор). Много, много добре беше. Даже планирам да си препрочета разни томчета, че всъщност на първо четене се изпускат разни по-тънки моменти.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Да не генерализираме
. Принципно и аз заобикалям подобни неща ама анимето съм го гледал 3 пъти, мангата ме мързи да я подхвана иначе чувам хубави неща. Добрите неща не се подчиняват на категория.
Което ме подсеща че ми се е натрупало масивно количество от hajime no Ippo мангата да чета
Което ме подсеща че ми се е натрупало масивно количество от hajime no Ippo мангата да чета
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Fruits basket е първата манга, която прочетох, започнах я след като изгледах сериала и я следих докато свърши, такова чакане беше за поредния чаптър, а тя накрая е супер сърцераздирателна
Много любима манга, трябва да я препрочета и аз наистина, защото беше преди 3-4 години все пак.
А One Piece когато почнахме да го четем бяха близо 400 чаптъра и ми отне около седмица, ама голяма краста, докато не прочетох каквото е излязло и не мирясах
А One Piece когато почнахме да го четем бяха близо 400 чаптъра и ми отне около седмица, ама голяма краста, докато не прочетох каквото е излязло и не мирясах
Само тия с нежа душа ;рGhibli wrote:И като е шоджо какво, мъже не могат да го четат ли?Claymore47_Fen wrote:Но то не е ли...ШОДЖО?
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Не ме разбирайте погрешно.Навил съм се яко да гледам Оуран Хоуст Клуба просто защото ревюто на Роланд е много надъхващо и знам че има и стойностни заглавия в шоджото но масата от шоджота са абсолютни бози които по бързина на действието могат да се сравнят със развлачените моменти във чиклит роман.И все пак ПОВЕЧЕТО са си лигави.Щом казвате че е хубаво може и да го пробвам.