The manga topic

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Fri Jul 23, 2010 1:37 pm

Всъщност свалят и 1000manga, поне така пишеше във форума на One Manga. Страшно много ме е яд, не че не чета/тегля от сума други места, но си е много удобен сайта :evil: Ако вземат да спрат някой от сайтовете от които тегля манга обаче, вече ще се гръмна :dash:
Бтв, това GTO: Shonan 14 Days го зачетох скоро, не е продължение, ами предистория на ГТО, все същите олигофрени са нашите пичове, само дето са малки :lol:

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Sun Jul 25, 2010 5:20 pm

И MangaFox вече не отговаря :(

Edit: Върна се, надявам се за постоянно

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun Sep 05, 2010 2:51 pm

Наруто в момента се развива хиляда пъти по-добре от БлийчДаже последните глави ми доставиха истински кеф за бога.А на Уан Пийс чапхъра ще излезе чак около 20 и някой. :( А за OM ми иде да убия всички издатели на манга. :evil: :evil:

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sun Sep 05, 2010 10:36 pm

Айде бе, последните няколко чаптъра на Блийч направо ме убиха! Наруто е ясно, там откак почнаха да се млатят с Пейн няма слаб момент. А Уан Пийс супер ме вбесява мангаката, бива ли чак такваз почивка да си прави, амаха :evil:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Sep 07, 2010 11:53 am

А пък аз уикенда най-сетне дочетох Fruits basket и съм страшно доволен. В пъти по-добра от анимето и всъщност доста дълбока и засягаща сериозни теми (плюс якото чувство за хумор). Много, много добре беше. Даже планирам да си препрочета разни томчета, че всъщност на първо четене се изпускат разни по-тънки моменти.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Sep 11, 2010 2:22 am

Но то не е ли...ШОДЖО? :shock:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 11, 2010 9:58 am

Да не генерализираме ;). Принципно и аз заобикалям подобни неща ама анимето съм го гледал 3 пъти, мангата ме мързи да я подхвана иначе чувам хубави неща. Добрите неща не се подчиняват на категория.

Което ме подсеща че ми се е натрупало масивно количество от hajime no Ippo мангата да чета :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Sep 11, 2010 10:56 am

Ооо,мен ме мързи прекалено.Като си спомня сизифовският труд т.е. четене :lol: като почвах уан пийс...Така че ще изгледам анимето и ще изчакам да анимират и другите чаптъри.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Sat Sep 11, 2010 5:17 pm

Claymore47_Fen wrote:Но то не е ли...ШОДЖО? :shock:
И като е шоджо какво, мъже не могат да го четат ли?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sat Sep 11, 2010 8:05 pm

Fruits basket е първата манга, която прочетох, започнах я след като изгледах сериала и я следих докато свърши, такова чакане беше за поредния чаптър, а тя накрая е супер сърцераздирателна :oops: Много любима манга, трябва да я препрочета и аз наистина, защото беше преди 3-4 години все пак.
А One Piece когато почнахме да го четем бяха близо 400 чаптъра и ми отне около седмица, ама голяма краста, докато не прочетох каквото е излязло и не мирясах :oops:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 11, 2010 9:17 pm

Ghibli wrote:
Claymore47_Fen wrote:Но то не е ли...ШОДЖО? :shock:
И като е шоджо какво, мъже не могат да го четат ли?
Само тия с нежа душа ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Sep 11, 2010 10:22 pm

Не ме разбирайте погрешно.Навил съм се яко да гледам Оуран Хоуст Клуба просто защото ревюто на Роланд е много надъхващо и знам че има и стойностни заглавия в шоджото но масата от шоджота са абсолютни бози които по бързина на действието могат да се сравнят със развлачените моменти във чиклит роман.И все пак ПОВЕЧЕТО са си лигави.Щом казвате че е хубаво може и да го пробвам.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Sep 11, 2010 10:23 pm

Повечето аниме (пък и другите медиуми) като цяло е боклук, защо трябва шоуджото да е различно?
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 11, 2010 10:53 pm

Точно за тва трябва да се ценят единиците ;)

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Sep 11, 2010 11:25 pm

Аз съм черна дупка-гледам каквото ми падне. :lol: