Споделете пак
Moderator: Moridin
Мда, наистина е бил квартерон. Дори има афоризъм, че на някакво събиране го питали (Дюма-баща) дали е вярно, че баща му бил мулат, дядо му негър и тн. Накрая като питали за прадядо му какъв бил, той разумно отговорил, че е бил маймуна. Родословието му започвало там, където свършвало това на разпитващия го.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Да, ама аз го разбрах чак днеска! Защо?! Защо никой не ми беше казал, че е негър? Откога е негър тоз човек? Ей на, можех да попадна в среда, в която да се заформи диалог около Дюма-баща и аз да се изложа! Забранявам ви друг път да не ми казвате такива неща!
Ако има още някой негър (без Пушкин де), за когото не сте ми казали, веднага да си признаете!
И освен това, Алексис, не дядо му, ми баба му е била негър! Мари-Селест, робиня на дядо му намсикойтам. На! Това поне го прочетох и вече го знам! Ха!

И освен това, Алексис, не дядо му, ми баба му е била негър! Мари-Селест, робиня на дядо му намсикойтам. На! Това поне го прочетох и вече го знам! Ха!
- Interpreter
- Forsaken
Дори и да се забелязват кво? Вече си е дори далавера да си (къф беше последния изобретен коректен израз)? Пък и Баша мое да е напраил Син с 12'' вия ;ррр
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra